akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2645
EURO
34,7789
ALTIN
2.412,57
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

AKÇAKOCA BELEDİYESİNİN İNSAN ODAKLI HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR.

AKÇAKOCA BELEDİYESİNİN İNSAN ODAKLI HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR.
06.11.2023 18:20
341
A+
A-

Akçakoca Belediyesine bağlı hasta nakil ambulansları  hasta vatandaşların nakillerine  destek olmayı aralıksız sürdürüyor.

Başkan Okan Yanmaz’ın talimatlarıyla hastalara 7/24 destek hizmet veren birim, dün gece saatlerinde Düzce Araştırma Hastanesinden aldığı bir hastayı Alaplı’ya götürdü.

 

Hizmet belediyeciliğini tüm alanlarda sürdüren Akçakoca Belediyesi, Başkan Yanmaz’ın talimatıyla sosyal belediyeciliğin tüm fonksiyonlarını yerine getirmesiyle kamuoyunca  takdir ediliyor.

İlçe halkının tüm sorunlarını kendi sorunu olarak gören ve çözümleri noktasında belediye bünyesinde ilgili birimleri oluşturan başkan Yanmaz, sağlık alanında da yapılmayanları yapan bir başkan olarak öne çıkıyor.

İlk iş olarak Akçakoca Belediyesi hasta nakil birimini güçlendiren Yanmaz, araç ve personel sayısını artırarak vatandaşın sağlık alanındaki önemli bir ihtiyacını karşılıyor.

Ülkenin en ücra noktalarına dahi hasta taşımaktan geri kalmayan hasta nakil birimi, son olarak dün gece saatlerinde ihtiyaçlı bir vatandaşın sesine kulak verdi. Gece geç saatlerde gelen yardım çağrısını derhal yerine getiren hasta nakil ambulansı, Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldıkları bir hastayı, yakınlarıyla birlikte Alaplı’daki evlerine bırakarak bir kez daha gönülleri fethetti.