akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2654
EURO
34,7020
ALTIN
2.395,08
BIST
10.295,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ÜNİVERSİTE YOLU ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

ÜNİVERSİTE YOLU ASFALT KAPLAMA  ÇALIŞMASI BAŞLADI
27.10.2023 10:55
14
A+
A-

ÜNİVERSİTE YOLU ASFALTLANIYOR
Uzun yıllar sorun haline gelen ve yaklaşık 17 yıldır  yapılmayı bekleyen Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi yolu yapım çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz tarafından istimlak işlemlerinin tamamlanmasının  ardından yol genişleme  ve asfalt kaplama yapılacak yolda  dolgu çalışmaları sürüyor.

 

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, “Üniversite yolu üzerindeki asfalt çalışmaları için gerekli olan istimlak işlemleri başarıyla tamamlandı. Artık bu önemli projenin hayata geçirilmesi için herhangi bir engel kalmadı. Çok yakında asfaltlama işlemleri başlanacak” Dedi
Belediye Başkanı Yanmaz, bu projenin mahalle sakinlerine, öğrencilere ve tüm şehir sakinlerine büyük fayda sağlayacağını belirtti. Üniversite yolunun asfaltlanmasıyla birlikte, trafik sıkışıklığının azalması, araçların daha rahat seyahat edebilmesi ve bölgenin genel görünümünün iyileştirilmesi hedefleniyor.