akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİ
15.09.2023 11:15
1.057
A+
A-

Yaklaşıl beş yılı önce yeri alınan proje ihalesi iki kez değişen  3 kez ihaleye çıkmasına karşın talipli olmadığı iiçin ihalesi  gerçekleşmeyen Akçakoca Devlet Hastanesi  yapımına 4. kez çıktığı ihalede  firmalar  teklif verdi.

Davet usulü yapılan ve yaklaşık 35 firmanın davet edildiği öğrenilen ihalede en düşük fiyatı veren     firmanın  teklifi  bakanlığa iletileceği, onay ve ödenek sürecinin başladığı öğrenildi.

Verilen  teklifin uygun görülmesi ve onanması halinde gerekli ödeneğin  sağlanması  ve yapımını üstlenen firmanın  bir an önce işe başlaması için  bu aşamadan sonrası milletvekilleri ve Düzce bürokrasisinin çabası ile sağlanacak olan;

Akçakoca halkının daha iyi sağlık hizmeti alabilmek için bekledikleri gerekli olan ünitelerin ve polikliniklerin  yer aldığı hastanenin ihalesinin yapılmış olması kamuoyunda geç de olsa bir mutluluk yarattı.

TUĞRUL ABANOZ “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İhalenin gerçekleşmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz “Akçakoca Devlet hastanesi ihalesi yapıldı. Üç firma teklif verdi. Bu güzel haber. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Şimdi sıra binayı tamamladıktan sonra hastaneyi uzman doktorlar ve görüntüleme cihazları ile donatmak.
Ümit ediyoruz ki Akçakoca’lı vatandaşlarımız teşhis ve tedavi için çevre il, ilçelere gitmeyecek,
acil müdahale gerektiren vakalarda hemen müdahale edilecek. Akçakoca’ya
Hayırlı olsun.” dedi