akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4859
EURO
34,7114
ALTIN
2.405,92
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

YENİ DÜZCE VALİSİ SELÇUK ASLAN “AKÇAKOCA BİR YERYÜZÜ CENNETİ”

YENİ DÜZCE VALİSİ SELÇUK ASLAN  “AKÇAKOCA BİR YERYÜZÜ CENNETİ”
06.09.2023 20:17
977
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Düzce’ye atanan  ve iki hafta önce görevine başlayan Düzce Valisi Selçuk ASLAN, temas ve incelemelerde bulunmaz üzere  Akçakoca’yı ziyaret etti.

Düzce  Jandarma  Komutanı Kıdemli Albay  Murat Kılıç ile birlikte geldiği ,gün boyu kaldığı Akçakoca’da programına Kaymakam Mustafa Can’ı makamında ziyaretle  başlayan Vali Aslan  daha sonra Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaret etti.

 

Gerek Kaymakamlık gerekse Belediyeyi ziyaretlerinde kurum amir ve personelleri tarafından karşılanan Vali Selçuk Arslan’a Kaymakam Mustafa Can ve Başkan Okan Yanmaz tarafından ilçe ve kurumlarına yönelik sorunlar ve çalışmaları kapsayan brifing verildi.

Daha sonra Akçakoca Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Aslan ve beraberindekiler  İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz  ve başhekim Sonay Kıvrakdal   tarafından karşılandı

 

 

İlçe Sağlık Müdürü tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğü ,Diyaliz Ünitesini ve Acil Servisi ziyaret eden doktorlar ve hemşirelerin hatırını soran, yılan sokan bir hasta ile kısa süre sohbet eden ve durumu hakkında bilgi alan Vali Aslan  Kaymakam, Belediye Başkanı, İl Jandarma Alay Komutanı  ve İl Sağlık Müdürü ile birlikte Başhekim  Sonay Kıvrakdal’ı makamında ziyaret ederek hastane konusunda ve hizmetler ile ilgili  bilgi alışverişinde bulundular.

Programına Nezahat Özdemir İmam Hatip Ortaokulu inşaatı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Balıkçı ve Merkez çarşı esnaf ziyaretleri, Kızılay Huzurevi, Anaokulu İnşaatı, Gençlik Merkezi Yeni Hastane yapılacak araziyi, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve şehit aileleri ve son olarak Bölge Trafik İstasyonunu ziyaret ederek Akçakoca programın tamamladı.

 

 

Akçakoca ziyareti ve temasları ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada Akçakoca’nın bir dünya cenneti olduğunu vurgulayan Vali Selçuk Aslan;” Bilindiği üzere iki hafta önce göreve başladık.

 

Çeşitli nedenlerle kısa ziyaretlerde bulunduğumum Akçakoca’mıza bugün kapsamlı kurumsal ziyaretleri düzenledik. Makamlarında ziyaret ettiğimiz Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Hastane Başhekimimizden brifingler aldık. Bir dünya cenneti görünümündeki Akçakoca’mızın eksikleri sorunları konularında bilgiler edindik. Bunların en hızlı ve sağlıklı çözümü için yol haritamızı çıkarıyoruz. Hastanemizin hizmet kapasitesini artırmak için planlamamızı yaptık. Ümit ediyorum ki önümüzdeki hafta yeni hastanenin ihalesi yapılacak. 20 bin metrekarelik kapalı alanı olan  hastanemizin inşasının  müjdesini vereceğiz . Hayırsever tarafından yapılan Nezahat Özdemir İmam Hatip Ortaokulunun devam eden inşaatı  ile bilgiler aldık. İlçe Emniyet, Jandarma ve sahil güvenlik Komutanlıkları kurumları ile yerinde değerlendirmelerde bulunacağız. “ dedi.

Samimi karşılamaları ve sıcak davranışları ile Akçakoca  halkına özellikle teşekkür eden  Vali Aslan  Bölge Trafik istasyonunu ziyaret ederek  Saat 20 00  sularında ilçemizden ayrıldı