akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

 BİLGİN’İN STANDI’NA  YOĞUN İLGİ

 BİLGİN’İN STANDI’NA  YOĞUN İLGİ
04.09.2023 10:40
688
A+
A-

Düzce Belediyesi, Düzce Kent Konseyi, Kadın Meclisi Sanat ve El Sanatları Çalışma Grubunun başlattığı , her ayın ilk haftası, cuma ve cumartesi günleri faaliyette bulunan    “SANAT VE HEDİYELİK EŞYA SOKAĞI” çalışmasının 7.si gerçekleştirildi.

1-2 Eylül tarihlerinde Düzce Millet Bahçesinde düzenlenen yoğun bir katılımın gözlendiği etkinliğe katılan  ve kitaplarını imzalayan Akçakoca  Siyaset, sosyal ve iş  yaşamının yakından tanıdığı yazar SMMM  İbrahim  Bilgin’in standı büyük ilgi gördü.

 

 

Özellikle Akçakoca tarihine dair  yazdığı “Küçük Şehrin Büyük Hikayesi AKÇAKOCA ” eseri ile büyük bir çıkış yakalayan  Siyasetçi Yazar SMMM İbrahim Bilgin’in

standını çok sayıda  sanatsever Düzceli ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri yanı sıra  Düzce’nin yeni Valisi Selçuk Aslan, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Düzce Belediye Başkan vekili Hüdaver Gösterişli, Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Ali Dilber  ziyaret ettiler.

Standını ziyaret ederek yakından ilgilenen  Vali Aslan ve Milletvekili Özcan ile bir süre sohbet eden  ve imzalı kitaplarını takdim eden Bilgin, gösterdikleri ilgi  ve değer için teşekkür ederek emeğe saygı bağlamında  ödedikleri ücretin  kendisi için maddi bir değerinin olmadığını ancak manevi  anlamda büyük önemli bulduğunu  belirterek aldı.

Çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Bilgin , yeni bir eserinin de yakın tarihte okuyucuyla buluşturulacağının müjdesini verdi.