akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2534
EURO
34,6877
ALTIN
2.393,52
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

DÜZDEF’ten , AKÇAKOCA’YI KARALAMA HABERLERİNE TEPKİ

DÜZDEF’ten ,  AKÇAKOCA’YI KARALAMA HABERLERİNE TEPKİ
25.08.2023 18:58
853
A+
A-

Akçakoca’ya   bir ziyaret gerçekleştiren ve turistlik yerleri gezen  Düzce Dernekler Federasyonu (DÜZDEF) ve Sivil Toplum Kuruluşları  (STK), son günlerde Akçakoca turizmin karalamak isteyen bazı basın yayın organlarına tepki gösterdi.

33 Sivil Toplum Kuruluşu ile birlikte Akçakoca ilçesine gelen DÜZDEF yöneticilerini  ağırlayan  MHP Akçakoca ilçe Başkanı İsmail Pazvant konuklarına Akçakoca’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezdirdi.

Merkez Camii ziyaretinin ardından Katamaran gezi teknesi, Ceneviz kalesi ve Cumayanı mesire alanına gezen DÜZDEF ve STK temsilcileri Akçakoca’nın çok güzel olduğunu ve bu güzelliği karalamak isteyenlere karşı her zaman destek vereceklerini İfade etti.

 

DÜZDEF Başkanı Faruk Çakmak, yaptığı açıklamada “Düzce Dernekler Federasyonu, Düzce’de gönüllü şahıslardır. Düzce’ye katma değer üreten Düzce’ye vip escort katkı yapmaya çalışan tüm başkanlarımızla beraber Düzce sevgimizle Düzce’ye hizmet etmeye çalışıyoruz.

 

Düzce il merkezimiz ile ilçelerimiz ile bir bütün. Biz Federasyon olarak, Düzce’ye bağlı ilçelerimize belediye başkanlarımızla görüşerek, o ilçelerimizi ziyaret edip yerinde çalışmalar hakkında bilgi almak karşılıklı iş birliklerimizi geliştirmek için bir karar almıştık.

Akçakoca’da son dönemde yaşanan basına da üzücü olarak intikal eden gelişmelerden dolayı biz ilk ziyaretimizi Akçakoca’ya yapmaya karar verdik.

Arıtma sistemlerinde başkandan kaynaklı herhangi bir sıkıntı olmadığını denizin temiz olduğunu İl Sağlık Müdürlüğü’nün analiz sonuçlarından görmüş olduk.” dedi.

MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant’ta, bu güzel ilçemizin turizmini baltalamak isteyenlere karşı verilen destek nedeniyle teşekkür ettiğini söyledi.