akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2704
EURO
34,7748
ALTIN
2.411,84
BIST
10.210,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

ROTARY 2430. BÖLGE GUVERNÖRÜ TEOMAN KAYNAR AKÇAKOCA’YI ZİYARET ETTİ

ROTARY 2430. BÖLGE GUVERNÖRÜ TEOMAN KAYNAR AKÇAKOCA’YI ZİYARET ETTİ
20.08.2023 10:03
421
A+
A-

Uluslararası Rotary Kulübü 2430. Bölge 2023/24 Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, Akçakoca Rotary Kulübü’nü ziyaret ederek çalışmalarını değerlendirdi.

Bazı temas ve incelemelerde bulunmak için Akakoca’ya gelenUluslararası Rotary Kulübü 2430. Bölge 2023/24 Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, izlenimlerini yerel basınla paylaştı.

Akçakoca Rotary Kulübü kurucu başkanı Cemil Gülez ve 2023/24 dönem şube başkanı Deniz Bektaş’ın ev sahipliğinde ağırlanan dönem Guvernörü Kaynar, beraberindeki rotaryenlerle birlikte ilk olarak Akçakoca Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Rotary Kulübü tarafından Akçakoca Hemodiyaliz Merkezine bağışlanan diyaliz makinelerini yerinde görmek isteyen Kaynar, burada escort in istanbul hasta ve doktorlarla da sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Hastane ziyaretinin ardından Hamsi Balık Lokantası’na geçen Rotaryenler, burada birlikte kahvaltı yaparak durum değerlendirmesi yaptılar.

 

Akçakoca için ihtiyaç duyulan çeşitli projeleri dinleyen 2023/24 Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, daha sonra yerel medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Kaynar, konuşmasına çok güzel bulduğu Akçakoca’ya ikinci defa geldiğini söyleyerek başladı.

Akçakoca’daki Rotary Kulübü yöneticilerini görmek ve yeni projeler kararlaştırmak için ilçeye bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaynar, bir yandan da bu güzel ilçeyi gezmek amacıyla burada olduklarını söyledi.

Guvernör Kaynar, ‘Siz projeyi getirin biz de bakalım, Uluslararası Rotary olarak ne yapabiliriz diye üzerinde çalışalım. Burada yapılması gerekenler tamamen Akçakoca’nın ihtiyacı olan projeler olmalıdır. Siz hayal edin, birlikte yapalım’ dedi.

Rotary Kulübü’nün Devlet olmadığını, devlet kadar güçlü olmadıklarını belirten Guvernör Kaynar, ‘ama siz 5 tane yapın biz üzerine 2 tane koyup 7 yapalım. Siz 7 tane yapın biz onu 10’a tamamlayalım. Rotary Kulübüne halk olarak biraz destek olunduğunda çok işler yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Rotary 2430. Bölge Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, ‘Akçakoca Rotary Kulübünün üye sayısı az. Akçakocalılara sesleniyorum. Bu tip sivil toplum kuruluşlarında yer alsınlar ve Akçakoca için neler yapılabilir birlikte yapalım’ derken, ‘halktan ve kamu kuruluşlarından biraz daha destek bulursak bu güne kadar yaptıklarımızın 5 katını yaparız. Çünkü Türk Rotaryenleri Dünya’da çok destek görmektedir’ ifadelerini kullandı.