akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MAHALLE KADINLARI , BAŞKAN YANMAZ’I ALKIŞLARLA KARŞILADI

MAHALLE KADINLARI , BAŞKAN YANMAZ’I ALKIŞLARLA KARŞILADI
07.08.2023 21:13
193
A+
A-

Yukarı Mahalle  Kadınlar pazarını ziyaret eden  Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,  mahalle kadınları tarafından alkışlarla karşılandı.

göreve geldiği günden itibaren, yukarı mahalle özel ilgi gösterip Tarihi Mahalle Kadınlar pazarını bugünkü konumuna taşıyan Başkan Yanmaz,  sokak sağlıklaştırmadan, çevre düzenlemesine, stant ilaveleri ve daha kullanışlı ve çevreye uyumlu hale getirilmesine kadar  gibi birçok alanda yaptığı çalışmalarıyla  tarihi yukarı mahalleyi  Akçakoca’nın ve çevrenin  göz bebeği olmasını sağladı.

Bütün bunların önemini bilen Mahalle kadınları mahalleye göstermiş olduğu ilgiden dolayı Başkan Yanmaz’ı ziyaretinde  alkışlarla ve pankart asarak karşıladı.

Gördüğü ilgiden mutlu olan Başkan Yanmaz, yaptığı açıklamada “Değerli Akçakocalı hemşerilerim, değerli Akçakoca’ya gelen konuklarımız. Akçakoca’nın ilk kurulduğu yer  olan Yukarı Mahalle’de tarihi evlerimiz bulunmaktadır.. Burayla ilgili sokak sağlıklaştırma kapsamında  bazı önemli düzenlemeler yaptık. Şimdi inşallah mevcut stantları da yenilemeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda Yukarı Mahalle Akçakoca Tarihi Çarşı’mız gece hizmetlerine başladı.  Bu nedenle pazarımıza ekstra olarak güneş enerji sistemi ile donatıp tüm stantların da ışık altında olmasını sağlayacağız. Tüm Akçakoca’ya gelen konuklarımızı ve Akçakocalıları tekrardan Yukarı Mahalle Akçakoca Tarihi Mahalle Çarşımızı sık sık ziyaret etmelerini, burada ki Akçakoca’nın geleneksel yemeklerini ve burada hanımefendilerimizin yapmış oldukları el işçiliklerini görmeye davet ediyorum. Herkesi canı yürekten selamlıyorum. Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.

Başkan Yanmaz,  açıklamalarının ardından esnaf ziyaretlerine devam etti.