akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3804
EURO
34,7664
ALTIN
2.413,06
BIST
10.102,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

RAP MÜZİĞİN GÜÇLÜ İSMİ ***EYPİO*** AKÇAKOCA’YI SALLADI

RAP MÜZİĞİN GÜÇLÜ İSMİ ***EYPİO*** AKÇAKOCA’YI SALLADI
23.07.2023 19:09
214
A+
A-

18. Akçakoca Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivalinde sahne alan Ünlü rap sanatçısı Eypio, izleyen onbinlere coşku dolu bir gece yaşattı.

İrem Dericinin rahatsızlanması üzerine son anda Okan Başkan’ın girişimleriyle Akçakoca’ya getirilen Eypio Festivali’nin ikinci gününde rap rüzgarı estirdi.

Mahşeri bir kalabalığın izlediği 2. Gün konserinde İlk olarak sahneye çıkan DJ Uğur, katılımcılara coşkulu anlar yaşattı. Daha sonra sahneye  son yıllarda yıldızı parlayan pop sanatçısı Fatoş Kumru çıktı ve  popüler parçalarını seslendirdi.

Son olarak sahneye  rap sanatçısı Eypio, çıkarak muhteşem on binlere  muhteşem bir rap şöleni yaşattı.

Mahşeri bir kalabalığın  katıldığı festivalin ikinci gününde konser veren Eypio, ilk single çalışması ’Günah benim’in yanı sıra, efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nun yaşamını anlatan ’Cep Herkülü; Naim Süleymanoğlu’ filmine özel hazırladığı ’Naim’ şarkısı ve Çukur dizisi için hazırladığı ’Gömün beni çukura’ adlı eseri ile birbirinden güzel şarkıları ile kendisine eşlik den alandakilere inanılmaz bir müzik ziyafeti sundu.

 

7’den 70’e herkes, açık havada konserin tadını çıkarırken, Eypio konserinin bir bölümünde  izleyenlerden bir bölümü sahneye alarak beraber şarkı söyledi.

Alanı dolduran onbinlerin  yoğun olarak Okan Başkan tezahüratları üzerine  seyircinin arasına karışan ve selamlayan Başkanı Yanmaz  kendisine Festival organizasyonunda büyük destek sunan eşi Nursen Yanmaz ile birlikte sahneye çıkarak  seyircilere gösterdikleri ilgi ve teveccühe teşekkür ederek “Siz her şeyin en iyisine layıksınız” dedi ve büyük alkış aldı.

Etkinlik havai fişek gösterileri ile sona erdi.