akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
28,8960
EURO
31,4606
ALTIN
1.923,44
BIST
8.026,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Az Bulutlu
21°C
Düzce
21°C
Az Bulutlu
Pazar Gök Gürültülü
13°C
Pazartesi Çok Bulutlu
13°C
Salı Çok Bulutlu
14°C
Çarşamba Yağmurlu
13°C

DEREKÖY-ALTUNÇAY- SUBAŞI KÖYLERİNİN SORUNLARININ ÇÖZÜM İÇİN VEKİLLER DEVREDE

DEREKÖY-ALTUNÇAY- SUBAŞI KÖYLERİNİN SORUNLARININ ÇÖZÜM İÇİN VEKİLLER DEVREDE
03.07.2023 19:06
301
A+
A-

Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ,Ayşe Keşir ve Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu tarafından, Dereköy ,Altunçay ve Subaşı Köylerinde BOTAŞ tarafından mağdur edilen vatandaşların sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunduğu açıklandı.

BOTAŞ  doğalgaz hat serim çalışmalarının fındık sonrası yapılması için Enerji  Bakanlığı ile görüşüldüğünü belirten Ak Parti İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada;  “BOTAŞ’ın doğal gaz boru hattının fındık bahçelerinden geçecek olan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Dereköy, Altunçay ve Subaşı köylerinde yaşayan fındık üreticileri, çalışmalara ara verilmesini talep ediyor. Üreticiler, hasat zamanının yaklaşması ve fındık mahsulünün milli bir ürün olması nedeniyle zararlarının önlenmesini istiyor.  Bu nedenle görüştüğümüz BOTAŞ yetkilileri ile Vatandaşların  fındık mahsulleri zayi olmadan ilk etapta çalışmaların orman bölgesini kapsayan alanlarda başlatılması için girişimde bulunduk. Bugün yarın konu netliğe ve çözüme kavuşacak inşallah. “ ifadesine yer verildi.

Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu,  görüşme sonrası tekrar açıklamada bulunulacağını belirtti.