akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

CHP AKÇAKOCA’DA BAYRAMLAŞMA

CHP AKÇAKOCA’DA BAYRAMLAŞMA
01.07.2023 12:56
220
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe örgütünün düzenlediği  bayramlaşma programı ilçe başkanlığında gerçekleşti

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı, Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Tülay Ateş ve çok sayıda partilinin katıldığı Belediye Meclis Üyesi Özgür Seçkin in ailecek geçirdiği kazanın etkisinde biraz buruk yaşanan bayramlaşmada ev sahibi olarak bir konuşma yapan İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleneksel bayramlaşma etkinliğine katılmalarından dolayı teşekkür etti bayramlarını kutladı..

Sıkıntılı bir seçim sürecinden çıktıklarının altını çizen Abanoz “ Toplum olarak maalesef kutuplaştırıldık. Aşırı oranda düşürülen Siyasi seviyenin daha makul düzeylere getirilmesini arzu etmekteyiz. Hayat pahalılığı  ve artışlar ne yazık ki devam ediyor . Seçim öncesinde söylediklerimizin de bir bir gerçekleştiğini görüyoruz . Seçim süreci içerisinde kırılmalar , incinmeler yaşanmıştır. Stresli ortamda bu doğaldır. Ben  şahsım ve ekibim adına tüm bunlar nedeniyle özür diliyorum ve kimseye kırgın olmadığımızı özellikle belirtmek istiyorum. Bütün bunları aşmak için gün kucaklaşma ve örgütlenme zamanı.  Önümüzde yerel seçimler var. Buna en güçlü bir şekilde hazır olacağız . Önce ilçemizde sonra ülkemizde değişime doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Ben önümüzdeki seçimlerde ilçe başkan adayı olduğumu belirtmek istiyorum desteklerinizi bekliyorum “diyerek sözlerini tamamladı ve sözü Düzce’nin Cumhuriyet Halk partili milletvekili Talih Özcan’a bıraktı .

 

40 yıl aradan sonra Düzce’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkardığı vekil olan Talih Özcan ise konuşmasına Akçakoca ilçe örgütüne teşekkür ederek ve kendisine verdikleri desteğe minnettar olduğunu belirterek başladı.

Özcan “Sizlerin  gayretli özverili ve disiplinli çalışmanız sayesinde vekil oldum. Söz veriyorum her zaman yanınızda olacağım sorunlarınızın çözümlenmesinde katkı vereceğim. Denizi havası doğası güzellikleriyle çok özel bir konumda olan sosyal ve kültürlü insanıyla dikkat çeken Akçakoca’nın kıymetini bilmemiz lazım. Çalışmalarımızı bunun üzerine yoğunlaştırıp elbirliğiyle Akçakoca’yı hak ettiği  yere taşımamız gerekiyor.

Ben bunun Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı ile çok daha kolay gerçekleşeceğine inanıyor ve CHP li başkan istiyorum. Sen ben değil biz olarak konuya bakmalıyız. Kazanmak için Vatandaşın öngörüsünü dikkate alarak bir aday belirlemek durumundayız. CHP bu adayla yola çıkacak ve seçimi kazanacaktır. Bu potansiyele sahibiz. Ancak bu adayların arasında ilçe başkanımızın olmasını istemiyorum. Kendilerine ilçe başkanı olarak devam etmesini önerdim. Bu işi çok iyi yapıyor. Güçlü ve özverili bir ekip kurmuş işin hamallığını üstlenmiş başarılı da olmuş. Daha ne istiyoruz. Bulmuşsunuz bir hamal vurun yükü sırtına çalışıyor ve bunu da çok iyi yapıyor.” dedi

Bugünlerde her zamankinden çok ortak hakla ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Özcan sözlerini  “Siyaset ve her türlü olayı istişare edeceğiz eylemlerimiz de söylemlerimizde Cumhuriyet Halk partisi ilkelerini düşünerek hareket edeceğiz konuşacağız paylaşacağız. Ben değil kesinlikle biz olacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Hepinizin Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ” diyerek tamamladı.