akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4775
EURO
34,5485
ALTIN
2.475,37
BIST
9.542,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SENATO VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SENATO VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
03.06.2023 08:16
400
A+
A-

Düzce Üniversitesi Senatosu ve Üniversite Yönetim Kurulu Haziran Ayı olağan toplantılarının ilki Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir Başkanlığında Akçakoca Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 01 Haziran 2023 Perşembe günü Akçakoca Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Saat:10:00’da  gerçekleştirilen Senato Toplantısı sonrasında   saat:11:00’da ise Üniversite Yönetim Kurulu toplantıları yapıldı. Toplantıların ardından, Senato ve Yönetim Kurulu üyelerine Akçakoca’nın tarihi ve turistik değerlerine yönelik kısa bir bilgilendirme turu düzenlendi.

Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arif Güngör’ün rehberlik ettiği ve  Üniversite Rektörü Sayın Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, Üniversite Genel Sekreteri Sayın Nihat Yıldız, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve Fakültelerin Senato Temsilcilerinin katıldığı gezinin ilk durağı 1877 yılında Osmanlı-Rus Savaşı ardından Artvin’den gelen Hemşinlilerin yaptığı tarihi Hemşin Köyü Camii oldu.

Gezinin ikinci durağı ise iki koy arasında bulunan bir falez üzerinde kurulmuş olan Ceneviz Kalesi olurken heyet son olarak sahibi tarafından Üniversiteye bağışlanan ve DÜ Rektörlüğünce restore edilen Akçakoca Yukarı Mahallede Tarihi Mahalle Pazarının bulunduğu sokaktaki Düzce Üniversitesi İhtisaslaşma Konağını ziyaret etti.

Turizme kazandırılması planlanan Konakta verilen brifing ile Düzce ve Akçakoca turizmine yapılabilecek katkılar değerlendirildi.