akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İYİ’LİK RUHUNDA VAR

İYİ’LİK RUHUNDA VAR
01.06.2023 19:58
478
A+
A-

Her toplumsal soruna çözüm odaklı yaklaşımıyla bilinen İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum geçtiğimiz hafta yanarak küle dönen bir evde  evlilik hazırlığı yapan genç kızın çeyiz eşyalarının da tamamen yanmasına duyarsız kalmadı

Koçullu Köyü’nde meydana gelen evde yaşayan Aleyna Özen ve annesi, evlerinin  yanması esnasında  yangına müdahale etmek isteseler de yaralanmalarına rağmen ellerinden geleni yapmalarına karşın evin tamamen yanmasına engel olamadılar.

Yanan evin  tüm eşyaları yanısıra genç kızın evlilik hayallerini yok etmesine izin vermek istemeyen , evin yeniden kullanılabilecek hale gelmesi ve Aleyna Özen’in çeyiz eşyalarının alınabilmesi için bir dayanışma kampanyası başlatılmasına öncülük eden İYİ Parti ilçe başkanı avukat Behçet Alkan Lokum da ilk andan itibaren bu  çabanın içerisinde yer aldı. Kendisinin yaptığı katkıların yanı sıra, kampanyayı genişleterek Evlilik hayalleri içindeki  Aleyna’yı ve ailesini mutlu  çabasına tüm  ilçe halkını katılmaya ve kampanyaya destek vermelerini istedi.

Kampanyanın duyurusunu sosyal medya hesabından yapan ilçe başkanı Lokum, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘Güzel kardeşim Aleyna Özen’ in evi yanmış annesi ve kendisi yaralanmıştır. Çok şükür can kaybı yok. Ancak evden geriye çöp bile kalmamıştır. Bu yaz evlenecek olan kardeşimizin tüm çeyizleri evle birlikte kül oldu. Şimdi sıra bizde. Hep beraber onlara yardım elimizi uzatalım. Ne yapabiliriz diye soran dostlarım, şimdi başlıyoruz. Yardım etmek isteyen bana ulaşabilir. Şimdiden teşekkür ederim.’ İfadesine yer verdi.