akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5735
EURO
34,8792
ALTIN
2.436,02
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

AK APARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU’NDAN KAMUOYUNA TEŞEKKÜR

AK APARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU’NDAN KAMUOYUNA TEŞEKKÜR
29.05.2023 18:57
360
A+
A-

14  Mayısta yapılan milletvekili  ile   28 Mayısta yapılan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini  1. parti olarak tamamlayan  ve ittifak ortaklarıyla seçimlerin galibi olan Ak Parti’nin  Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu   parti camiasına ve tüm Akçakoca’lılara yaptığı basın açıklamasıyla teşekkür etti.

Milletin  bu seçimde siyasi iradesini özgürce ortaya koyduğunu ve bir kez daha demokrasinin kazandığını vurgulayan Sarıoğlu mesajında; “Kıymetli Hemşerilerim, Ülkemiz için dönüm noktası olan tarihi bir seçimi, Türkiye’ye yakışır bir olgunluk ve aklıselimle tamamlamış bulunmaktayız.
Ak Parti Akçakoca ilçe başkanlığı olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, onun yol ve dava arkadaşları olarak, milletimizin asırlık hayallerini gerçeğe dönüştürmek için her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de görev yüklendik, yola revan olduk.
Aylarca teşkilatımızın her bir kademesiyle Akçakoca’mızın dört bir yanını dolaştık. Şehir merkezinden en ücrada yer alan köylerimize, tek tek evleri ziyaret etmekten esnaf ve STK temsilciliklerini ziyaret etmeye kadar, her şart ve koşulda hemşerilerimizle bir araya gelerek onları dinlemeye, hasbihal etmeye özen gösterdik.
Sahada bizleri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan tüm Akçakocalı hemşerilerimize, liderimiz olan genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve sevgilerini ilettik.
Bu sevginin halkımız nezdindeki bir tezahürü olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen 28. dönem milletvekilliği ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden  birinci parti ve ittifak ortaklığı olarak çıktık. İki turlu seçimlerin sonucu itibariyle, sayın Cumhurbaşkanımızın 5 yıl daha görevde kalmasına ve bu aziz millete daha çok hizmet etmesine imkan veren seçim sonuçlarına ulaştık.
Seçimlerin tamamlanmasının ardından şimdi yeniden Bismillah diyerek evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak, ülkemizin olduğu kadar, Türk ve İslam coğrafyasının 21 yıllık kazanımlarını daha da ileri taşımak için hizmet yarışına devam edeceğiz.
Ak Parti ilçe başkanı olarak, her şeyden önce, bugüne kadar hep cumhurbaşkanımızın yanında olan ve güçlü destekler veren siz değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürler ederim.
Türkiye Yüzyılı için dur durak bilmeden çalışan, mesai mefhumu bilmeden koşturan ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın yönetim ve üyelerine yoğun emeklerinden ötürü teşekkür ederim.
Seçim koordinasyon merkezimizin değerli emektarlarına, sandık kurulu görevlilerimiz ile müşahit ve gözlemcilerimize, seçim sandıklarına adeta bir bir dava aşkıyla koşan ve oyunu kullanmakla yetinmeyip sayım aşamasında gözlemci olarak takipte kalan kıymetli dava arkadaşlarımın tamamına ve seçimlerin sükunet içerisinde geçmesini sağlayan tüm güvenlik birimlerimize bir kez daha teşekkür ederim.
Milletimiz bu seçimde siyasi iradesini özgürce ortaya koymuş ve bir kez daha demokrasi kazanmıştır. Bu vesileyle seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, her bir hemşerimize ve basın mensuplarına  ayrı ayrı şükranlarımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
” ifadesine yer verdi.