akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6237
EURO
34,7525
ALTIN
2.502,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ATICI “EN DOĞRU KARARI MİLLETİMİZ VERECEK”

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ATICI “EN DOĞRU KARARI MİLLETİMİZ VERECEK”
13.05.2023 19:14
267
A+
A-

 Saadet Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Özkan Atıcı yarın yapılacak seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını içeren bir açıklamada bulundu

En doğru kararı milletimizin vereceğini vurgulayan atıcı mesajında; “Kıymetli Hemşehrilerim;
Yarın; TÜRKİYE’nin 5 yıllık yönetici kadrosunu seçeceğimiz, demokrasilerin ana unsuru olan Genel seçimlere gidiyoruz.

Türkiye’miz; farklı milletlerin, farklı inançların, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, 86 milyon insanın ortak vatanıdır.

Öyle bir vatan ki;
Toprağı, suyu, havası, denizi, kumu, güneşi ve doğası ile, Dünyada eşi nadir bulunan cennet bir vatan olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Diğer taraftan; tarımı, sanayisi, hayvancılığı, turizmi ile,  bereketli bir avcılar escort coğrafyada yaşadığımızı da çok iyi biliyoruz.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi,

“Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.”

Evet Bizler; bu cennet vatanın nasıl kazanıldığını, bu bayrağın nasıl göklere çekildiğini, bu ezanın nasıl dinmediğini çok iyi bilen şuurlu bir milletiz.
Her karış toprağında şehit kanı olan, her yerinden iman, aşk ve azim fışkıran bu vatanın kıymetini de çok iyi bilen bir milletiz.

Bizler de bu vatan için gerekirse canımızı, malımızı verir, yeri geldiğinde hiç gözümüzü kırpmadan düşmana karşı en önde saf tutarız.
Ancak seçimler savaş değil rakiplerimiz de düşman değildir.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar, 28 genel seçim, 2 cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 referandum, 10’un üzerinde yerel seçim yapıldı. İktidarlar geldi, hükümetler kuruldu, cumhurbaşkanları seçildi, koalisyonlar kuruldu. Hatta 2 defa darbe birçok kez muhtıra ve birçok kez de darbe girişimi olmuştur. Ancak Bunların hepsine de milletimiz gerektiği şekilde karşılık vermiş, halkımızın ve milletimizin feraseti her seferinde üstün gelmiştir.

Yine yarın yapılacak olan seçimlerde, milletimiz en doğru kararı verecek, kimisine iktidarı, kimisine muhalefeti kimisine de başka görevleri vererek, görev dağılımını yapacak ve yine en doğru kararı vermiş olacaktır.

Bizler de Saadet Partisi olarak; 6 parti ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığında, CHP-İYİ- Deva-Gelecek-Demokrat-Saadet Partileri  ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde “Millet İttifakı” adı altında birleşerek, ülke yönetimine talip oluyor, halkımızın ve milletimizin takdiri için Düzce ilinde Tek parti (cumhuriyet halk partisi) çatısı altında seçimlere gidiyoruz.

Eşitlik, adalet ve insanca yaşam parolasıyla çıktığımız bu yolda halkımızdan destek istiyooruz. Yarın yapılacak seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor herkese sağlık huzur ve saadetler diliyorum.

KAYNAK AKÇAKOCA POSTASI