akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5324
EURO
34,8843
ALTIN
2.439,59
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

CHP ADAYI TALİH ÖZCAN “ DİP DALGA GELİYOR. DÜZCE’DEN İKİ ÇIKARACAĞIZ ”

CHP ADAYI TALİH ÖZCAN “ DİP DALGA GELİYOR. DÜZCE’DEN İKİ ÇIKARACAĞIZ ”
12.05.2023 20:59
466
A+
A-

14 Mayıs pazar günü yapılacak  Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim çalışmalarını yoğun tempoda  sürdüren Millet İttifakı  Cumhuriyet Halk Partisi adayı Talih  Özcan Akçakoca’da beylikdüzü escort esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Tuğrul Abanoz İYİ Parti ilçe başkanı avukat Behçet Alkan Lokum , Saadet Partisi ilçe başkanı Özkan Atıcı , Saadet ,Deva ve Gelecek  partisi yöneticilerinin katılımıyla  Çuhalı Çarşısında  yaptığı esnaf ziyaretlerinde  bulunan Talih Özcan halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Özellikle kadın vatandaşlar ve girişimci esnaf   ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini ifade ederken, sorunlarının büyük olduğunu bağkur  ve sigorta ödemeleri nedeniyle büyük sıkıntı çektiklerini dile getirdiler, stajyer çalıştırmanın 7 ayla kısıtlı olmasından dert yandılar, bunlara çözüm bekledikleri ifade  ettiler.

Sorunları Millet İktidarında çözüme kavuşturacaklarını belirten Özcan “iktidarımızda stajyer öğrenci çalışanların primlerinin devlet tarafından ödeyeceğiz, istihdam sağlayan girişimcilerin yolunu daha da açacağız ve önemli teşvikler vereceğiz.” Dedi.

Gittiği her yerde sıcak ilgiyle karşılaşan Özcan sorulan  bir soru üzerine yaptığı açıklamada “Düzce’de Bir dip dalga  hızla gelmekte. Biz  bu dalgayı sahile kadar sürüklemek ve  bu inançla Düzce’de bir değil iki milletvekili çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Ziyaretlerde İlçe Başkanları Abanoz ve Lokum’a gösterilen muhabbet ve sevginin yanısıra Talih Özcan  ile kurulan sıcak diyaloglar  ve gösterilen ilgi  dikkat çekti.