akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

MİLLET İTTİFAKI’NA YIĞILCA’DA YOĞUN İLGİ

MİLLET İTTİFAKI’NA YIĞILCA’DA YOĞUN İLGİ
27.04.2023 18:36
264
A+
A-

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz, Jale Uzunhasan seçim çalışmaları kapsamında Yığılca’yı ziyaret ettiler.

 

Esnaflarla görüşüp vatandaşlarla da sohbet eden  Millet İttifakı Milletvekili Adaylarının  Yığılca ziyaretine destek amaçlı   katılımda bulunan Akçakoca teşkilatları çocukların 23 Nisan Bayramını kutlayarak çeşitli armağanlar verdiler.

Millet İttifakı 1. sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan,  vatandaşlara seçim sonrasında kalkınma programlarını hayata geçireceklerini ifade ederek “ Her bölgede Üretim Üsleri kuracağız” dedi.

Yığılca’nın yol, çevre ve turizm alanlarındaki sorunlarını bildiklerini ifade eden Talih Özcan Yığılca’nın ‘atıl şehir’ görüntüsünden çıkarılacağını işaret ederek “ 81 ilimizi dolaylı olarak etkileyen, dokuz özel ekonomi bölgesi, 17 tarım ve hayvancılık merkezi ve 50 üretim üssü kuracağız. Düzce’yi kalıcı refaha ulaştıracak projelerimizi detaylarıyla anlatmaya devam edeceğim çünkü Düzce bunu hak ediyor. Halkımız refahı hak ediyor. Gençlerimiz zenginliği hak ediyor. Merak etmeyin, geliyoruz.

Bir üretim seferberliği başlatıyoruz. Artık tüm Türkiye üretecek. Planlamayla Türkiye’yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Ve sonunda zenginleşen halkımız olacak. Türkiye’nin batısında belli kentlere yoğunlaşan, ülkenin geri kalanının görmediği yatırım ve üretim iklimini biz Türkiye’nin tamamında sağlayacağız, yaygınlaştıracağız. Anadolu’nun gençleri göç etmek zorunda kalmayacak. Artık o günler bitecek. Anadolu’dan değil metropollerden Anadolu’ya göç başlayacak. Kentlerimize üretim, iş ve canlılık gelince buralarda sosyal hayat da canlanacak” dedi.

Yığılca ziyaretine partililerle katılan CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz  etkinlikle ilgili olarak;” Bugün Millet ittifakı olarak Yığılca ilçemizde esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Milletvekili adaylarımız ile gerçekleşen ziyaretimizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Akçakoca’da uyguladığımız çalışmanın benzerini Yığılca’da da yaparak çocuklarımızı mutlu ettik.” Açıklamasında bulundu.