akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3654
EURO
34,7356
ALTIN
2.393,62
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

AK PARTİ 2. SIRA ADAYI ERCAN ÖZTÜRK AKÇAKOCA TEŞKİLATIYLA İFTAR AÇTI

AK PARTİ 2. SIRA ADAYI ERCAN ÖZTÜRK AKÇAKOCA TEŞKİLATIYLA İFTAR AÇTI
18.04.2023 12:11
372
A+
A-

Seçim çalışmalarını Akçakoca’da sürdüren AK Parti Düzce 2. Sıra Milletvekili adayı Ercan Öztürk, teşkilat mensupları ve sandık sorumluları ile birlikte  iftar yaptı. İftar sonrasında basın mensupları ile sohbet eden Öztürk adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akçakoca’da  esnaf ziyaretleri gerçekleştiren gün boyu  teşkilat mensupları ile birlikte Sapak mevkiinde sanayi sitesinden başlattığı ziyaretlerini Çuhalı çarşısında sürdüren Öztürk, İskele restoranda düzenlenen iftar yemeğinde  14 Mayıs seçimlerinde görev alacak sandık sorumluları kadın ve gençlik kolları üyeleri , Teşkilat mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar sonrasında İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu,  günün seçim çalışmalarını özetlediği, ya olacağız ya yok olacağız  diyerek nitelediği14 mayısta yapılacak seçimin önemini vurguladığı,  karşılarında altılı görünür bir gizli ortaklı ittifakın bulunduğunu aslında sınır ötesinden de sayılmayacak desteklerin , kısaca 7 düvelin bulunduğunu belirttiği konuşmasında ”Bütün  bunlara karşı papuç bırakmayacak kadar güçlü bir teşkilatız. Özellikle sandık görevlilerimize çok iş düşüyor. Görevlerinden bir dakika dahi ayrılmamalarını ve çok dikkatli olmalarını istiyorum. Çalışmalarımızı daha sıkı yürüteceğiz, vargücümüzle çalışacağız ve 14 mayıs gecesinde Reisimiz’e  balkondan zafer konuşmasını yaptıracağız” dedi.

Sarıoğlu’nun konuşmasının ardından  katılımcılara hitaben bir konuşma yapan 2. Sıra Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, seçimin önemini vurguladığı yolun uzun ve çetin olduğunu vurgulayarak “Karşımızda 6+1 vardı şimdi Pensilvanya desteği ile yedi artı bir oldular . Ancak bizler bunlara sahada tüm teşkilatlarımızla yaptığımız çalışmalarla papuç bırakmayacağız. Bu çalışmalara topyekün katılmaz, mazlum ülkelerin sesi umudu büyük liderimiz  Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a balkon konuşmasını yaptıramazsak başkaları yapacak ve sevinç çığlıklarını İsrailden Amerikadan duyacağız. Bu seçim samanla soğanın hesabının yapılacağı bir seçim değil, ümmetin milletin geleceğinin tayin edileceği bir seçimdir. Bunun hepimiz farkındayız. Bu seçimin kazananı biz olursak İsrail mazlum Müslüman halklarına saldıramayacak önümüzdeki ramazanda Müslümanlar Mescid-i Aksada namazlarını kılacaklar.  Birlik ve beraberliğimiz güçlendirecek sandıklara sahip çıkacak ve seçimin kazananı olacağız. Bu mübarek gecede bizi buluşturan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim dedi.

Daha sonra iftara katılan basın mensupları ile çay içerek bir süre sohbet eden Öztürk sorulan soruları yanıtladı.

Kendisinin Akçakoca’lı olmadığı yönündeki yorumlar üzerine yaptığı açıklamada Küpler köyünde doğduğunu ve öğrenimi sonrasında Düzce’de kamuda çaılçmaya başladığını gerek Akçakoca gerekse diğer ilçelerle yaptığı görev nedeniyle sıkı ilişkiler içinde olduğunu belirterek “ Ben  milletvekili olamam durumunda evimi Ankara’ya taşımayacağım. Meclis çalışmalarım dışında hep düzce ve ilçelerinde vatandaşla birlikte olacak sorunları yerinde görüp çözüme kavuşturmaya çalışacağım.” Dedi.