akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5235
EURO
34,7509
ALTIN
2.488,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

FATİH ERBAKAN’ın CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN İMZA KAMPANYASINA AKÇAKOCA’DA KATILIMLAR BAŞLADI

FATİH ERBAKAN’ın CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI  İÇİN İMZA KAMPANYASINA AKÇAKOCA’DA KATILIMLAR BAŞLADI
22.03.2023 13:13
914
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için  başlatılan 100 bin imza toplama kampanyasına  Akçakoca’da ilgi yüksek.

Dr Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken 100 bin imza kampanyası kapsamında  Yeniden Refah Partisi Akçakoca eski ilçe başkanı, partinin duayen ismi Yaşar Fil ve eşi Pınar hanım, Akçakoca İlçe Seçim Kuruluna giderek,  Genel Başkanları Erbakan ‘ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının kabulü için  talep dilekçesi verdiler.

 

 Eski İlçe Başkanı Yaşar Fil, kimsenin bu konuda bir çekince yaşamaması çağrısında bulunarak tüm vatandaşları imza kampanyasına katılmaya davet etti.

Fil, kampanyanın demokrasinin güçlendirilmesi, güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü ve üretime dayalı bir ekonomik program için yapıldığını vurgulayarak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yanında olacaklarını belirtti.

22-27 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek imza kampanyasına katılımın önemine değinen FİL, atılacak bu adımın, adaletin hakim olduğu, huzur ve refah içinde bir Türkiye için atılmış en önemli adımlardan biri olacağını vurguladı.