akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

AKÇAKOCA BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

AKÇAKOCA BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
14.02.2023 20:04
262
A+
A-

10 ili kapsayan  deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş ve bölgeye  Akçakoca Belediyesi bölgeye yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Türkiye’yi sarsan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası ülkemiz genelinde olduğu gibi Akçakoca Belediyesi ve personeli bölgedeki çalışmalara destek olabilmek seferber oldu.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz Koordinesinde başlatılan yardım kampanyası ile depremzedelerin yaralıları sarılmaya çalışılıyor.

 Akçakoca Belediyesi yardım kampanyasının yanı sıra bölgedeki çalışmalara takviye amaçlı 5 kişilik tam donanımlı itfaiye ekibi, 40 kişilik gönüllü arama kurtarma ekibi, iş makinası taşımak için lobet,1 adet temizlik aracı ve 1 tır odun desteği sağladı. Depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Fen işleri Müdürlüğümüzde görevli 1 elektrikçi ile 1 kaynakçı da konteyner yapımında görevlendirilmek üzere Düzce Valiliğine gönderildi.

“Gün tek yürek olma günü, birlik olma günüdür.” Diyen  Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, “Tüm milletimizin başı sağ olsun. Acımız çok büyük. Yaralarımızı birlikte sarmaya çalışıyoruz. Acı haberi duyar duymaz hemen harekete geçtik. İlk andan itibaren yardım araçlarımız bölgeye hareket etmeye başladı. Akçakocalı hemşerilerimin de inanılmaz yoğun desteğini görüyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. Devletimiz tüm imkanlarıyla deprem bölgelerinde. AFAD ve Kızılay tüm çalışmalarımızı koordine ediyor. Bizim de dualarımız depremden etkilenen vatandaşlarımız, o bölge görevli ya da gönüllü çalışanlarımız için. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” dedi.