akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

İNCEOĞLU, 3 BİN SANDVİÇ – GIDA VE ÇOCUK & KADIN HİJYEN MALZEMESİ DOLDURDUĞU ARACI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİ

İNCEOĞLU,  3 BİN SANDVİÇ – GIDA  VE ÇOCUK & KADIN   HİJYEN MALZEMESİ DOLDURDUĞU  ARACI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİ
10.02.2023 12:01
448
A+
A-

Toplumsal olaylara duyarlı yaklaşımı ve gösterdiği reaksiyonlarla tanınan Akçakoca’nın girişimci esnaflarından Alesta Cafe’nin sahibi  Ahmet İnceoğlu, mekanında hazırlattığı dörtbine  yakın sandviçi deprem bölgesine göndererek  bu gibi olaylara karşı ne kadar duyarlı olduğunu bir kez gösterdi.

Aile fertlerinin katkıları ve personeli tarafından hazırlattığı  binlerce sandviç yanısıra  önemli miktarda hijyen malzemesi alan İnceoğlu dün akşam saatlerinde yardım malzemelerini araca yükleyerek bölgeye gönderdi.

Deprem haberini alır almaz ve felaketin boyutunu öğrenir öğrenmez işletme olarak nasıl yardım edebileceğini tasarladığını belirten İnceoğlu “  Bölgede en büyük sorunun gıda olabileceği noktasından hareketle yiyecek yardımında bulunmak için organize olduk ve

Personelinimiz,  aile fertlerimiz yakın dostlarımızın yardımıyla  kaşarlı ve salamlı olmak üzere sandviç hazırlatmaya başladık.

Girişimimizi internet aracılığıyla paylaştığımız andan itibaren yoğun bir malzeme ve nakit yardımı gelmeye başladı. İnsanların bu duyarlılığı karşısında hedef büyüttük ve sayıyı dörtbinlere kadar çıkardık. İnanın hiç tanımadığım gençler, yaşlı teyze ve amcalar katkıda bulunmak için  vermek işletmemize kadar geliyorlar. Bir kez daha gördük ki milletimiz acıda bir bütün oluyor ve elinden geleni yaparak acı yı paylaşıyor. “ dedi.

Yardımların ardı arkası kesilmemesi üzerine bir duyuru yaptıklarını belirten ince İnceoğlu ” Malzeme yardımı yanısıra maddi yardımlarda bulunan eş dost ve Akçakoca halkına teşekkür ederek  bir duyuru yapmak zorunda kaldık ve yeteri kadar erzak ve maddi desteğin geldiğini ifade ettik. Elimizdeki nakit ile bölgede en çok ihtiyaç duyulan kadın ve bebekler için hijyen malzemesi , biberon ve gıda malzemesi temin ederek yola çıkardık” dedi.

Kendilerine bu konuda inanılmaz destek verenlere teşekkür eden İnceoğlu ; Temin edilen malzemelerin ve sandviçlerin kendilerinin ve arkadaşlarının desteğiyle temin ettikleri araca yüklenerek bölgeye hareket ettiğini ifade etti.