akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İYİ’LERİN DÜZCE 3. İL KONGRESİ YOĞUN KATILIM VE ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

İYİ’LERİN DÜZCE 3. İL KONGRESİ YOĞUN KATILIM VE ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
29.01.2023 21:17
436
A+
A-

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması öngörülen genel seçimlerde Düzce ‘den en az bir milletvekili çıkarmayı hedefleyen  İyi parti Düzce İl Başkanlığı 3. Olağan kongresi 18 Temmuz Spor Salonu’nda  yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Milletvekili aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılmasına karşın İl Başkanlığı  görevine tekrar talip olduğunu söyleyen ve tek liste ile seçimlere giren mevcut İl Başkanı Yunus Özay Er, tekrar il başkanı seçilerek güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve divan başkanlığını  İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz’ın  yaptığı  Akçakoca İlçe teşkilatının ve diğer ilçelerin katılım sağladığı kongrede konuşan İyi Parti Seçim ve  Siyasi İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara  Milletvekili

Şenol Sunat ; her gönüle her insana ulaşılması gerektiğini vurguladığı konuşmasında;  “Çok değerli kardeşlerim ne mutlu ki bizlere bugün bu salonda ülkemizin iyiliği, birliği ve dirliği için bir araya gelmiş ve Türk milletinin sağ duyusu ve makul aklını temsil eden Düzceli kardeşlerimizle coşkulu bir kongre gerçekleştiriyoruz.    İyilik yolunun, iyilik hareketinin iyi yüreklileri, iyi ki varsınız. İyilik yolunda gönüllere girmek var. Türk milleti huzura kavuşmayı bekliyor, Türk milleti adalet ve güven bekliyor. Aziz Türk millet heyecanla, ülkesi için hayalleri ve hedefleri olan, milleti için sevgisi ve heyecanı, coşkusu olan, devleti için bilgisi ve tecrübesi olan tüm insanları asla ayırmadan kucaklayan, ülkemize heyecanı yeniden getirecek Genel Başkanımız, liderimiz, cesurlar hareketinin lideri sayın Meral Akşener’i bekliyor  ” dedi.

Genel Başkan Meral Akşener’in  Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er’i “gözbebeğimiz” olarak nitelendirdiğini ve büyük değer verdiğini vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat Akçakoca İlçe Başkanı Alkan Lokum’a hitaben ,  Belediye Başkanlığı adaylığı  konusunda her türlü yanınızdayız, destekçiniziz dedi.

Genel Merkez tarafından büyük değer verilen İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ise tekrar aday olduğunu vurguladığı kongre konuşmasında “2017 yılında kurucu teşkilat başkanı olarak yola çıktığım günden 5 yıldır il başkanlığı yaptığım dönemin ardından İyi Parti il başkanı olarak tekrar adayım. 5 yıl gerek insan hayatında gerekse siyasi yaşamda uzun bir süredir. Yeni doğan kızım bugün ilk okul öğrencisi oldu. Bizde çalışma arkadaşlarımızla birlikte İyi Parti teşkilatını çocuğumuzu büyütür gibi büyüterek bugüne kadar getirdik. Bu yüksek katılımda yaptığımızın ne kadar doğru olduğunu görüyorum. Duygularımı sizlere iletmekte güçlük çekiyorum. Ayaklarınıza sağlık. Çok güzel işler başardık. Bir ekip olabilmeyi, ben değil biz diyebilmeyi, belde, ilçe, gençlik ve kadın kolları ile biz olduk. Bugünde teşkilatımız birlik olarak hareket ediyorsak partimizi gözümüz gibi korumaktan geçiyor. Biz parti üyelerimizi bize halel getirmedikleri sürece gözümüz gibi koruduk. Siyasi alışmışlıkların aksine tekrar il başkanı olarak yola çıktım. Adayım sistemin kirli yapısının şahsım ve çalışma arkadaşlarımın üzerinde tahakküm kurmasını engellemek için adayım. Teşkilatımın ve partimin benim kariyerimden daha önemli olduğunu bilerek, teşkilat üyelerinin verdiği destekle adayım. Genel Başkanım Meral Akşener’in ‘Yunus oğlum sana güveniyorum Gözbebeğimizsin ’ dediği için adayım” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının son bölümünde Akçakoca İlçe Başkanı Alkan Lokum’dan övgüyle söz eden Er , Lokum’u 2024 Akçakoca İyi Parti belediye başkan adayı olarak anos edip plaket vermek üzere kürsüye davet etti.

 Paketini alkışlar ve tezahüratlar arasında alan Lokum yaptığı konuşmasında ekip arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek “Kuruluşundan bugüne hızla büyüyen partimizin  3. olağan  il kongresini gerçekleştirmenin olmanın  haklı gururunu,  sevincini ve heyecanını yaşıyorum. Ülkemiz tarihinin en önemli seçimlerine giderken Düzce teşkilatları olarak ne kadar hazır ve birlikte olduğumuzun kanıtı olan bu kongremiz hepimiz için büyük bir gurur kaynağı olmuştur . Arkadaşlar partimize sahip çıkın. Çünkü İYİ Parti Türk milliyetçilerinin partisi , İYİ Parti göğsünde iman dolu serhatti olanların partisidir. İYİ Parti cesurların , zafere inanmışların partisidir.  İYİ parti geldikleri gibi giderler diyenlerin partisidir.  İYİ Parti Allah’a şükür Atatürk’e teşekkür edenlerin partisidir. velhasıl kelam İYİ Parti Yüce Türk Milletinin partisidir” dedi.

Protokol konuşmaları ve faaliyet raporlarının görüşülmesinin ardından yapılan seçimlerde;tek aday olarak seçimlere giren İyi Parti il başkanı Yunus Özay Er, tekrar il başkanı seçildi.
Akçakoca’ dan Tacettin Akman ve Zeki Aydın il yönetiminde yer aldı.