akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU ÇITAYI YÜKSELTTİ

AKÇAKOCA AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU ÇITAYI YÜKSELTTİ
21.01.2023 19:04
379
A+
A-

Gerek kadrosu gerekse eğitim modeli ile yabancı dil eğitiminde sağladığı başarı ile dikkat çeken   Akçakoca Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu büyümeye devam ediyor

Akçakoca Amerikan Kültür yabancı dil kursu yabancı öğretmen kadrosunu genişletiyor.

Tecrübeli eğitim kadrosuna iki yeni yabancı öğretmen ekleyen Akçakoca Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu yeni dönemde 4 yerli ve 3 yabancı öğretmenle eğitim seviyesini bir üst seviyeye çıkaracak. Akçakoca’da yabancı dil eğitimini farklı bir boyuta taşıyan ve kadrosunu yabancı öğretmenlerle güçlendiren Amerikan Kültür bu yıla çok daha iddialı giriş yapıyor. Yeni dönemde kadroya katılan yabancı öğretmenlerle birlikte KIDS PLUS (ilkokul-ortaokul) paketi ve Seviye sınıflarıyla yeni nesil bir eğitim sistemine geçerek Kids grubunda yıllık minimum ders saatini 220 saate çıkartıyor.

Kadronun güçlenmesiyle yetişkin grubunda da farklılığa giden eğitim sisteminde de yıl boyu katıldığı dersler haricinde yabancı öğretmenlerle Speaking ve beceri kulüpleri ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Güçlenen kadro ve yenilenen eğitim sistemiyle Akçakoca Amerikan Kültür yabancı dil kursu tüm Akçakoca’ya yabancı dili öğretmeye kararlı gözüküyor. Kurumda yetişkin grup kayıtları devam ederken Kids grubu kayıtları 2023-2024 ve ikinci dönem için Şubat ayında başlayacaktır.

 

İrtibat tel: 0380 611 21 21

Gsm: 0552 885 21 21

Adres: Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi No:73 Düzce- Akçakoca