akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “DEPREM SONRASINDA OKULLARIMIZDA SIKINTILI BİR DURUM YOK”

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “DEPREM SONRASINDA OKULLARIMIZDA SIKINTILI BİR DURUM YOK”
29.11.2022 11:38
626
A+
A-

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu CHP İlçe başkanı Tuğrul Abanoz’un okulların tatili ile ilgili eleştirel açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Abanoz’un hiç bir araştırma yapmadan mevcut iktidarı cahilane suçlamaya kalktığını ifade eden ,
İlçemizde şuan için eğitim öğretimi aksatacak deprem sonrası sıkıntı yaşanacak okul olmadığını vurgulayan Sarıoğlu yaptığı açıklamada “Ana Muhalefet Partisi ilçe Başkanı deprem sonrası okulların tatil edilmesi ve eğitimsiz nesil yetiştirmek istiyorsunuz, her fırsatta okulları tatil ediyorsunuz” şeklinde suçlamalarda bulunarak, ne yazık ki hiç bir araştırma yapmadan mevcut iktidarı cahilane suçlamaya kalkmıştır.
Siyasi şov peşinde koşan, böyle bir zaman da bile bu tarz işlere tenezzül eden ilçe başkanı hangi bilimsel, teknik ve gözlemsel veriye dayanarak böyle konuşuyor? Bunları bize izah edebilirse bilgi sahibi olur kendisine teşekkür ederiz. Sayın Başkan bu işler böyle hiç bir teknik veri bilgiye dayanmadan sallama ile yapılmaz. Çünkü ilçemizde şuan için eğitim öğretimi aksatacak deprem sonrası sıkıntı yaşanacak okullarımız ile ilgili olumsuz bir durum yok. Çok şükür bunu sizde çok iyi biliyorsunuz aslında , sadece bu durumdan bile siyaset çıkarmak İçin lütfen insanları tedirgin etme, yapıcı ol ,bizimle iletişim halinde olursan detaylı bilgi sahibi olabilirsin. Çok değerli Akçakoca’lı hemşerilerimiz. Okullarımız güvenlidir ve daha güvenli olması için güçlendirme ve yeniden yapım inşaatlarımız İçin projesi devam edip ihale aşamasında olan , projesi bitmiş ihale edilerek temel atma aşamasında olan ve güçlendirme ihalesi yapılıp biten -güçlendirmesi devam eden -güçlendirmesi yeni başlayacak olan okullarımız var. Lütfen dedikodu üretenlere değil ,hizmet için koşanlara inanın ve güvenin…saygılarımla”dedi.