akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5998
EURO
34,8065
ALTIN
2.490,16
BIST
9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ “YENİ HASTANE BİR AN ÖNCE YAPILMALIDIR”

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ “YENİ HASTANE BİR AN ÖNCE YAPILMALIDIR”
25.11.2022 09:42
572
A+
A-

Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz , Yen Devlet Hastanesinin bir an önce yapılmasının önemine dikkat çekti.

Yaşadığımız deprem sonrasında mevcut Hastanede  çok noktada çatlamalar oluştuğunu bu hastanenin ekonomik ömrünü doldurduğuna dikkat çeken Abanoz yaptığı açıklamada   “Geçtiğimiz gün yaşadığımız deprem sonrası bu tür kamuya ait binaların genel durumu hakkında bir rapor oluşturulması gerekmektedir. Düzce adliye binasında meydana gelen hasarın aslında yeni bina olmasına rağmen neredeyse duvar kaplamasının tamamının kopması endişe ile gözlemlenmiş olup ,olası başka bir felakette daha ağır sonuçlar doğuracağını önceden tahmin etmek hiç de zor olmamalı. Fotoğraflarda görünen Akçakoca Devlet Hastanesi’nin iyi durumda olduğu söylenemez. Hemen, hemen her gün yüzlerce hastanın gittiği hastanenin bu durumda olması endişe verici.

 75 yataklı yeni hastane projesinin bir an önce hayata geçirilmesi elzem bir durum haline dönüşmüştür. Geçtiğimiz günlerde  bahsi geçen yere İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mahmut Tanal’ın da yerinde gözlemlediği,

 

 

meclise bu konu hakkında soru önergesi verdiği yeni hastane projesinin bir an önce projeye uygun olarak yapımına başlanması gerekmektedir.

Hiç kimsenin, bir vatandaşımızın dahi hayatını ve malını riske atmaya hakkı olmadığı gibi bu önem arzeden konuyu görmezden gelmek ve duyarsız kalmak, yaşanacak olumsuzlukların doğuracağı sonucu suçu kabul etmek demektir. Önemli olan iş başa gelmeden önlem almaktır.

Bu yetkililerin asli görevidir.” Dedi.