akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5889
EURO
34,8039
ALTIN
2.421,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

GEÇMİŞ OLSUN !!!! DÜZCE, AKÇAKOCA, EREĞLİ, KARASU’DA YÜREKLER AĞIZA GELDİ …….

GEÇMİŞ OLSUN !!!!   DÜZCE, AKÇAKOCA, EREĞLİ, KARASU’DA YÜREKLER AĞIZA GELDİ …….
23.11.2022 11:59
675
A+
A-

Düzce   ve  yakın yöreler 23 yıl sonra deprem korkusunu yeniden yaşadı. Kandilli rasathanesi kayıtlarına göre Düzce merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi.

Sabaha karşı 04 08 de 5.9 şiddetindeki depremle uyandık.

Büyük sarsıntı nedeniyle yer yer elektrikler kesildi, evlerde eşyalar devrildi. Akçakoca’da da çok şiddetli hissedilen ve büyük korkuya neden olan deprem nedeniyle vatandaşlar panik halinde kendini sokaklara attı.

1999 depremlerin yaşayan Düzce ve bölge halkı , aynı korkuyu iliklerine kadar yeniden hissetti. Şu an için resmi makamlardan ölüm, yaralanma ve yıkım olup olmadığına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Kuvvetli deprem İstanbul’a kadar çevre illerden de hissedildi. Panik halinde fenalaşan çok sayıda vatandaş hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan 5.9’luk depremin ardından yetmişe yakın artçı  meydana geldi.  .