akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4504
EURO
34,5028
ALTIN
2.476,44
BIST
9.621,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

ATATÜRK’E HAKARET İÇEREN PAYLAŞIMLARI KINAYAN ADD AKÇAKOCA ŞUBE BAŞKANLIĞI YASAL SÜREÇ BAŞLATTI

ATATÜRK’E HAKARET İÇEREN PAYLAŞIMLARI  KINAYAN ADD AKÇAKOCA  ŞUBE BAŞKANLIĞI  YASAL SÜREÇ BAŞLATTI
11.11.2022 19:26
1.010
A+
A-

Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi Atatürk’e hakaret içeren paylaşımlarda bulunan  zabıta memuru  Ramazan Mat hakkında  suç duyurusunda bulunarak yargısal süreç başlattı.

.ADD Akçakoca Şubesi Başkanlığı Avukat Alkan Lokum nezaretinde hazırladıkları suç duyurusu dilekçelerini Cumhuriyet Savcılığına elden teslim edip yasal süreci başlatmaları ardından yaptıkları yazılı basın açıklamasıyla   basın yoluyla kamuoyunu bilgilendirdiler.

İşte ADD Akçakoca Şube Başkanlığından yapılan   açıklamanın tamamı:

BASINA VE KAMUOYUNA

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında hakaret içeren paylaşımlarda bulunan belediye çalışanı Ramazan Mat hakkında Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) olarak suç duyurusunda bulunduk.

Kamuoyunun da yakından takip ettiği ve tepki gösterdiği paylaşımlar ile ilgili olarak konunu takipçisi olacağız. Bizler ADD olarak Atamızın hem fikirlerine hem de şahsına yönelik her türlü saldırının karşısında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Türk milletinin var olma mücadelesinin mimarı olan Mustafa Kemal Atatürk  Türk milletinin kalbinde yer edindiği gibi hem de  tüm dünya milletlerinin  saygısını kazanmıştır.

Bu tarz paylaşımlar da bulunlarak  Türk milletinin ona olan sevgisini azaltamayacaklar. Bizler ADD olarak hem fikri hem de hukuksal zeminde bu çağ dışı zihniyetle mücadelemizi sürdüreceğiz.

Herkes iyi bilmelidir ki bu mücadeleden asla yılmayacak vazgeçmeyeceğiz. Türk adaletinin bu hadsize gereken cezayı vereceğinden eminiz. Akçakoca Belediyesinin gerekeni yapacağından şüphemiz yok. Atamızın kurduğu Cumhuriyetin kurumlarında bu nefret söylemleri yapan şahısların bulunması kabul edilemezdir. Gereken bir an önce yapılsın.

Bu olay ve bu olay gibi tüm olayların takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.