akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR

31.10.2022 11:25
A+
A-

Saadet Partisi’nin 8. Olağan Büyük Kongresi Ankara’da gerçekleşti. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, oyların tamamını alarak 3. kez genel başkan seçildi.

Saadet Partisi‘nin 8. Olağan Büyük Kongresi, ‘Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var’ sloganıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tek aday olduğu kongrede 1200 kayıtlı delege partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak olan yeni parti yönetimini belirledi.

Yurdun her yerleşim merkezinden  binlerce kişinin   büyük bir coşkuyla  katılım sağladığı Milli Görüşün Tek temsilcisi, Saadet Partisinin 8. olağan kongresinin yapıldığı Ankara’ya Akçakoca Teşkilatı iki araç kaldırdı.

İlçe Başkanı Özkan Atıcı katılan herkese teşekkür ederek kongrenin hayırlı olmasını diledi.