akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3544
EURO
34,7650
ALTIN
2.401,62
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

BEŞYOL’A BEŞYILDIZLI PROJE

BEŞYOL’A BEŞYILDIZLI PROJE
12.10.2022 20:29
1.200
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz şehirde estetik dönüşüm sağlamaya devam ediyor.

 

Başkan Okan Yanmaz’ın talimatı ile başlatılan karanlık caddelerin  aydınlatılması, altyapısı, cadde ve sokaklara mevsim şartlarına uygun geniş kaldırımlar, mimari peyzaj çalışması, dekoratif aydınlatma çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Akçakoca’nın en işlek noktalarından beşyol kavşağında kente estetik görünüm katan, daha kullanışlı çalışmalar taksim escort başlatıldı.

Akçakoca’yı daha yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçladıklarını bunun için çalıştıklarını dile getiren Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, “Akçakoca’mızın  karanlık caddelerini aydınlatmaya, şehrimizi hak ettiği marka yollara kavuşturmaya devam ediyoruz. Tarihi Yukarı Mahalleye başlattığımız çalışmalarımızın  ardından, İstanbul Caddesi, İnönü caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve Park Caddesinin kesiştiği Beşyol Kavşağımızı modernize ederek, şehrimizin kalbine estetik bir dokunuş yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yanmaz, Akçakoca’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, “Yenilenmiş altyapı, mevsim şartlarına uygun geniş kaldırımlar, mimari peyzaj çalışması, dekoratif aydınlatma çalışmalarımızın ardından güzel bir estetik dönüşüm sağlıyoruz. Aşkla, şevkle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.