akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
28,8960
EURO
31,4606
ALTIN
1.923,44
BIST
8.026,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce
Hafif Yağmurlu
13°C
Düzce
13°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
14°C
Salı Çok Bulutlu
14°C
Çarşamba Çok Bulutlu
16°C
Perşembe Yağmurlu
10°C

AKÇAKOCA MİNİBÜSÇÜLERİNİN SORUNU MECLİSE TAŞINIYOR

AKÇAKOCA MİNİBÜSÇÜLERİNİN SORUNU MECLİSE TAŞINIYOR
03.10.2022 20:37
1.136
A+
A-

Akçakoca- Düzce arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin Düzce  kent merkezine sokulmaması ve yolcuların mağduriyetine neden olan sorunun çözümü için Düzce belediyesi ve Valiliğine bir çok kez müraacat eden ancak çözüm bulamayan taşımacılık yapan esnaf bugün dertlerini Akçakoca’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a aktardılar


Akçakoca’da dün partinin düzenlediği kahvaltı etkinliğine katılan ve geceyi Akçakoca’da geçiren bu sabahta geçmiş dönemlerde CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı yapmış isimlerle kahvaltı yapan birlik ve dayanışma içinde olunmasının gerekliliği üzerinde görüşlerini aktaran Tanal, beraberinde 10 ilçe başkanı ile birlikte geldiği yazıhanede şoför esnafını ve yolcuları dinleyen Tanal konuyu meclise taşıyacağını nişantaşı escort söyledi.

 Yolcular ve esnaf sorunun yıllardır çözümlenmediğini , tüm ilçelerin minibüsleri Düzce merkezine girdiği halde Akçakoca minibüslerine yasak konması nedeniyle çok mağdur olduklarını , yaşlıların hastaların ya Çoban Kavşağında indirmek yada terminale getirmek zorunda olduklarını belirtip çözüm istediler.
Ayrıca Ereğli’de de kendilerine yolcuların yağmurda çamurda kötü havada bekleyebilecekleri 3 metrekarelik bir kabin sağlanması için Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık’la görüşmesini rica eden yazıhane yetkililerini dinleyen Tanal“Sorununuzu neden çözülemediğini anlayamadım. Akçakoca’ya yapılan bu ayrımcılık neden. Sorunun çözümü için gerekli girişimleri yapacağım ve konuyu meclis gündemine taşıyacağım. İnşallah yolcuların ve minibüsçü esnafın arzu ettiği bir şekilde çözüme kavuşturacağız. “dedi.


Daha sonra beraberinde Akçakoca Cumhuriyet Halk partisi ilçe başkanlığı görevini yürütmüş eski başkanlarının tamamı , mevcut başkan Tuğrul Abanoz , kadın kolları başkanı Saadet Anakan ve yönetim kurulları üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yapan Tanal kendini tanıtarak her vatandaşa ve girdiği her esnaf dükkanında tüm CHP Eski ilçe başkanları ile birlikte Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdiğini ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek istedi .