akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YANMAZ ZABITANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ YEMEKLİ BİR ETKİNLİKLE KUTLADI

BAŞKAN YANMAZ ZABITANIN  KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ YEMEKLİ BİR ETKİNLİKLE KUTLADI
07.09.2022 21:32
1.083
A+
A-

Başkan Yanmaz, Zabıta ekibiyle yemekte biraraya geldi.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, 1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ‘Zabıta Haftası’ kutlama etkinlikleri    kapsamında  Akçakoca Belediyesi Zabıta Teşkilatı ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Zabıtanın, belediye ve vatandaşlar arasında köprü olduğunu belirten Yanmaz, Akçakoca’da  düzeni ve asayişi sağlama görevlerini başarıyla yerine getirdikleri için zabıta ekibine teşekkür etti.

Yemeğe, Başkan Yanmaz’ın yanı sıra başkan yardımcıları Şenol Yazgan , Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz, Zabıta Müdürü Serdar İnan , zabıta personeli ve belediye çalışanları katıldı.

Zabıtaların, vatandaşla ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğinin altını çizen Başkan Yanmaz  “Zor bir göreviniz var. Bizler evlerimizde yatarken sizler çalışıyorsunuz. Sizlerden tek bir istediğim var, vatandaşa her zaman duyarlı davranmanız. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçileri, bu görevleri sırasında zaman zaman saldırıya da uğrayabiliyor. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklarınız sizlere büyük yükler getiriyor. Sizlerin her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Bu anlamda kentimizin düzenine, huzur ve sağlığına emek veren zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tüm çabamız, halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan personelimizin en iyi şartlarda görev yapması üzerinedir” dedi.