akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

DEVA PARTİSİ KAHVALTILI BİR TOPLANTIDA YEREL BASINLA  BİR ARAYA GELDİ.

DEVA PARTİSİ KAHVALTILI BİR TOPLANTIDA YEREL BASINLA  BİR ARAYA GELDİ.
20.08.2022 21:36
802
A+
A-

Deva Partisi  Akçakoca İlçe Başkanı Yılmaz  Şengül düzenlediği kahvaltılı bir toplantıda Akçakoca Yerel Basın  mensupları ve Ulusal ajans temsilcileriyle bir araya geldi.

Deva İl Başkanı Murat Caymaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Akçakoca ilçe yöneticilerinden bazı isimlerinde katıldığı kahvaltı sonrasında İl Başkanı Caymaz yerel sorunlar ve ülke gündemine dair kendisine yöneltilen soruları yanıtladı

Akçakoca’nın güzide mekanlarından Livadi’de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde ev sahibi Deva İlçe Başkanı Yılmaz Şengül  konuklarına  hoşgeldiniz diyerek başladığı konuşmasında    yönetim kurulu üyelerini tanıtmasının ardından  ” Akçakoa Teşkilatı olarak çok başarılı isimlerden oluşan ekibimizle Ali  Babacan’ın önderliğinde  ülkemiz için iyi şeyler yapmayı hedefledik. Giderek büyüyor ve güçleniyoruz “dedi.

İlçe Başalnının konuşmasında  sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Başkanı Murat Caymaz  konuşmasına Deva Partisinin kuruluş ilkeleri ve ekonomiye bakışını anlatarak başladı.

Düzce yapılanmasının Gümüşova dışında tamamlandığını belirten Caymaz “Genel Başkanımız Babacan’ın Düzce’ye gelişi ve ilçe ziyaretleri sonrasında vatandaşın partimize teveccühünde yükseliş başladı ve sürüyor. Vatandaş arayışa girdi . Sağlıkta , eğitimde özellikle ekonomide çok çnemli aksaklıklar var. Hükümet sadece çözüm söylemlerinde bulunuyor hayata geçiremiyor. Başlangıç dönemlerindeki parlak günler tek adam yönetimiyle sona erdi. Ekonomide karşılığı hiç olmayan yöntemler deneniyor. Döviz kontrol edilemiyor. Düzeltmeleri de mümkün değil. İşi bilen liyakatli kadrolar kalmadı. Genel Başkanımızın bakanlık yaptığı dönemlerde Türkiye tarihinin en parlak günlerini yaşadı. Bu nedenle gittiği her yerde ilgi çok. Vatandaşımız ekonomide ülkeyi düzlüğe Babacan’ın çıkaracağına inanıyor ve bunu dile getiriyor” dedi.

Sorulan bir soru üzerine fındık  fiyatını yeterli bulmadığının altını çizen Caymaz”  Ak Partili dostlarımız dahil fiyattan memnun olan yok gibi. Destekler dahil 54 TL den destekleri çıkarırsak 50 TL ye geliyor. Tüccar 42 den almaya başladı. TMO 22 Ağustosta alıma başlayacak ve 20 gün sonra ödeme yapıyor. Okullar açılacak . Kış boyu borçlanan vatandaş kredi geri ödemesi olanlar nasıl bekleyecek. Tüm şartlar aleyhine. Mecbur gidip Tüccarın istediği fiyata satacak . Yazık ” dedi.

Toplantı sohbet havasında ülke gündemine dair karşılıklı görüş alışverişleri ile sürdü.