akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5216
EURO
34,7912
ALTIN
2.421,59
BIST
9.708,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AKÇAKOCA’DA VATAN PARTİSİ’NDEN “NATODAN ÇIKALIM “ ETKİNLİĞİ

AKÇAKOCA’DA VATAN PARTİSİ’NDEN “NATODAN ÇIKALIM “  ETKİNLİĞİ
31.07.2022 12:11
1.269
A+
A-

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı Türkiye’nin NATO üyeliğinden çıkması yönünde bir imza kampanyası düzenledi.

Akçakoca Çuhalı Sahilinde kurdukları stantta “NATODAN ÇIKALIM” temalı ilgi gören imza kampanyası etkinliğinde bir açıklama yapan  Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz Başar; “Buradan, Karadeniz’in Kıyısından Sesleniyoruz.            

Türkiye’ye Tehdit, Komşularımızdan Değil NATO’dan, ABD den Gelmektedir.    70 yıllık NATO üyelik tarihimizde; ülkemize darbeler, tertipler, suikastlar, terör ve ekonomik çöküş getiren, Atatürk devrimleriyle inşa ettiğimiz Millî Devlet’in altını oyan, 15 Temmuz hain darbe girişimini tertipleyen NATO’dan çıkalım.

Ülkemizin bağrında düşmana hizmet veren başta İncirlik ve Kürecik olmak üzere, ABD ve NATO kullanımında olan üsler Türk Ordusunun denetimine geçmeli, yabancı askerler ülkemizi terk etmelidir! 15 Temmuzda, ülkemizin semalarından üzerimize bombalar yağdıran uçaklar bu üslerden kalkmıştır

NATO Amerika’dır.

NATO, PKK ve FETÖ’nün sahibidir.

Gladyonun kökünü kazımak istiyorsak, NATO’dan çıkalım!

NATO içinde kalarak, Türkiye savunulamaz!

Mavi Vatanımızı ve oradaki haklarımızı savunurken, karşımızda yine NATO vardır. NATO, Yunanistan’a kurduğu üsler üzerinden Doğu Akdeniz’de ülkemizi tehdit eden temel güçtür.

Dünyada, kendi kendine yeten yedi ülke arasında olan Türkiye’yi üretimden koparan ve sıcak para ile denetleyen NATO’dur.

Türkiye’nin bağımsız ve başı dik bir şekilde yaşaması, NATO zincirlerini kırmasıyla mümkündür.

NATO’da mazot yok, NATO’da benzin yok, NATO’da doğal gaz yok, oysa komşularımızda hepsi var. Komşularımızla birlik olalım, NATO’dan çıkalım; bağımsız, üreten Türkiye’yi kuralım.

 

NATO’dan çıkalım, yabancı tekellerden fındığımızı kurtaralım.

Bugün Akçakoca dahil, ilkokullara kadar yayılan uyuşturucu belası bu NATO’cu sistemin sonucudur. NATO’dan çıkalım evlatlarımıza, vatanımıza sahip çıkalım.

Bütün yurttaşlarımızı ‘NATO’dan Çıkalım’ imza kampanyamıza davet ediyoruz.

Her imza, NATO’dan çıkma irademizin bir adımı olacaktır. Her imza, Türkiye’nin Vatan Bütünlüğü ve Üretim Devrimi için atılacak bir adım olacaktır. Tüm halkımızı desteğe çağırıyoruz. İmza kampanyamız  http://natodancikalim.com adresimizde de yayındadır.