akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

YANMAZ ÇİFTİ YUVAYA DÖNDÜ

Olağanüstü kongreden daha güçlü bir şekilde çıkarak yeniden Başkanlığa  seçilen Tuğrul Abanoz ve yönetimindeki CHP Akçakoca ilçe örgütüne yeni katılımlar da büyük bir artış gözleniyor.

YANMAZ ÇİFTİ YUVAYA DÖNDÜ
28.07.2022 22:15
2.008
A+
A-

24 Temmuzda yapılan  olağanüstü kongreden daha güçlü olarak çıkan Tuğrul Abanoz Başkanlığındaki Akçakoca  CHP ilçe örgütüne yeni katılımlarda büyük bir artışın görülmesi  dikkat çekiyor.

Farklı siyasi görüşlerden ve CHP ‘ye sempati duyan isimler arasında Akçakoca Siyasi yaşamında tanınmış Meryem ve Erdoğan Yanmaz çiftinin  bugün CHP ilçe binasına giderek partiye üye olması dikkat çekti.

Parti rozetlerini bizzat ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un taktığı  siyasi yaşamlarına CHP de başlayan Yanmaz çiftinin yeniden CHP’ye geçişi yuvaya dönüşleri  alelade bir parti üyeliğinden daha fazla anlam taşıyor.

Geçmiş dönemlerde Akçakoca’da bağımsız belediye başkan adayı olarak ve son seçimler olan 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olmuş bir siyesetçi olarak geniş bir seçmen desteğine sahip olan İşinsanı Erdoğan Yanmaz, siyasete olan yatkınlığı ve sosyal sorumluluklarıyla sivil toplum hayatının yakından tanıdığı CHP’de aktif siyasete başlayan  son olarak DEVA Partisi Akçakoca ilçe teşkilatında kadın politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan Eşi Meryem Yanmaz üyelik öncesinde yaptıkları açıklamada ;  Cumhuriyet Halk partisini  bu günkü siyasi ortamda  ülke genelinde ve Akçakoca yapılanmasında çok başarılı bulduklarına dikkat çekerek, iyi bir ekip çalışması yapan güçlü bir kadro kuran ve halkla yakın ilişkiler içinde gördükleri CHP Akçakoca’da siyaset yapma arzusunda olduklarını belirterek  üye olmak kararı aldıklarını belirttiler.

İş insanı Yanmaz kararı eşi ile birlikte aldıklarını vurgulayarak ” Aldığımız karardan çok mutluyum.  Şu an içinde bulunduğumuz uyumlu ve düzeyli  ortamı görünce   çok doğru  bir karar almanın sevinci içindeyim. Çalışmalarımla partiye çok önemli katkılar vereceğime inanıyorum” derken Çocukluğundan bu yana  CHP’ye  sempatisi duyan bir çevrede yaşadını vurgulayan Eşi Meryem Yanmaz  “Akçakoca’mıza hizmet arzusu ile görev aldığım partide amaçlarıma yönelik çalışamadım. Gönlümde CHP de olmak vardı. Bugün bunu gerçekleştirdik. Çok mutluyum” dedi.

 

Üyelik başvurularını alan ve çok menun olduğunu ifade eden Başkan Abanoz ; “İktidar yürüyüşünde CHP saflarında olmak isteyen Yanmaz çiftine aramıza hoşgeldiniz diyor , başarılı çalışmalara imza ataaklarıbize güç katacaklarına inanıyorum “dedi

Türkiye genelinde rüzgarı arkasına alan CHP’nin seçmen nezdindeki itibarını her geçen gün artırdığına tanık olduğumuz şu günlerde, benzer bir yönelimin Akçakoca’da da yaşanmakta olduğu açık seçik görülürken bu yönelimin seçimler yaklaştıkça CHP’ye doğru daha kitlesel katılımlara yol açacağı bekleniyor.