akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

 TARİHİ MAHALLE PAZARI SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ BAŞLIYOR

 TARİHİ MAHALLE PAZARI SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ BAŞLIYOR
26.07.2022 20:52
1.159
A+
A-

Başkan Yanmaz’ın takibi ile sonuçlanan bir süre önce ihalesi yapılan  ve Gaziantepli bir firmanın aldığı Tarihi Mahalle Sokak Sağlıklaştırma Projesi yapım işi başlıyor.

Akçakoca Belediyesi  ve yüklenici firma arasında Tarihi mahalle sokak sağlıklaştırma projesinin  1. Etap yapımı için  yer teslimi  ve yapım işi protokolü imzalandı

 

Edinilen bilgilere göre ilk etapta yapılacak olan  bölüm Tarihi Mahalle pazarının kurulduğu alanı kapsayacak olup  iş  en geç 15 gün içinde başlayacak.

Dekoratif küp taş ile döşenecek sokakların taban da aydınlatılması ve koruma kurulu onayından  geçen şekliyle tarihi dokuya uygun olarak sokak aydınlatmaları da yapılacak.

İlk etapta Valilik Konaklarının önünden başlayacak çalışma güney istikametinde 70 m. Kadar Doğu batı istikametinde ise Yukarı Mahalle Cami bölgesinden Doğudaki son dükkana kadar olan bölgeyi kapsıyor.

Proje Pazar esnafı mağdur edilmeden , pazar açık olarak kademe kademe işin yapılacağı bilgisi edinildi