akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

İYİ PARTİDEN AKÇAKOCA SİYASETİNE DAMGA VURMUŞ İSİMLERLE YEMEKLİ TOPLANTI

İYİ PARTİDEN AKÇAKOCA SİYASETİNE DAMGA VURMUŞ İSİMLERLE YEMEKLİ TOPLANTI
09.07.2022 09:52
984
A+
A-

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, düzenlenen yemekli bir toplantıda Akçakoca siyasetine damga vurmuş politikacılarla buluştu. Akçakoca’nın dünü, bugünü ve geleceğinin konuşulduğu yemekli toplantının çok verimli geçtiği belirtildi.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Akçakoca ilçesinde  aralarında eski belediye başkanı Erol Solak, Fikret Albayrak, ANAP ilçe Başkanı İsmail Silan ile ANAP, Doğruyol, MHP, CHP, DP gibi partilerde siyaset yapmış  30 kişiyi yemek davetinde buluşturdu.

Yemeğe İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum’un yanı sıra Akçakoca siyasetinin son 30 yılına damgasını vurmuş eski belediye başkanlarından Erol Solak, ANAP eski ilçe başkanı İsmail Silan, CHP eski belediye başkanı Fikret Albayrak, esnaf odası başkanı Nedim İşgören, iş insanı Bahadır Selçuk, DYP eski ilçe başkanı Kahraman Biriktir, CHP eski belediye meclis üyeleri  Turgay Çakmak ve Hüsnü Koç, Alican Gümüş, Ali Sarı, Sabri Yemenici gibi bir çok isim katıldı.

Yemek sonrası kısa bir açıklama yapan ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum; “ İl başkanımız sayın Yunus Özay Er ile birlikte, ömrünü siyasete  ve Akçakoca’ya adamış değerli büyüklerimizi ağırlayarak Akçakoca’nın ve ülkemizin sorunları üzerine istişarelerde bulunduk. Katılan tüm büyüklerimize deneyimlerini ve fikirlerini bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederiz. “ ifadelerinde bulundu.