akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ, OLAĞANÜSTÜ KONGRE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ, OLAĞANÜSTÜ KONGRE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
24.06.2022 11:07
1.021
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz  17 Temmuz’da yapılacak olan olağanüstü kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Konu ile ilgili olarak  CHP Akçakoca İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada  “Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği yoksulluğun ve baskıların aşırı bir derecede arttığı süreçte  enerjimizi hedefimiz olan iktidar için seçim çalışmalarına yoğunlaştırmamız gereken günlerde iç sorunlara harcamamızdan büyük üzüntü duyuyorum “dedi.

 

Konuşmasına bu açıklamayı kamuoyunu bilgilendirme amaçlı olarak yaptığını belirten ve bu sürece nasıl gelindiğini anlatarak  başlayan  Abanoz , Partinin  iç sorunu olup  ve çözümlenmesi çok da zor olmayan  bir konunun parti içinde kalması yerine bazı kişilerce istismar edilerek  dışarıya yansıtılması ve  yaşanan gelişmeler sonrasında  alınan bir karar olduğunu belirterek “ Biz Akçakoca örgütü olarak   dört adaylı demokratik bir olgunlukta yaşanan seçim sonrasında göreve geldik. Mazbatalarımızı aldığımız an itibariyle  Tek amacımız olan  partiyi daha da büyütmek  için hiç durmadan gece gündüz demeden büyük fedakarlık ve özveri ile çalıştık. Her platformda partimizi en üst seviyede temsil ederek  politikalarını anlatarak yeni projeler üreterek ilin en hızlı büyüyen gelişen ve dikkat çeken ilçesi olduk.

 

 

Partimizin   Akçakoca’da, % 20 büyüme ve yüzde 70 oranında üye artışına ulaştırdığımız dönemimizde her zaman tüm kadromuzla  partiye bağlı kalmaya, saygıda kusur etmemeye özen gösterdik ve geçmişte partimize emek vermiş   ve aramıza yeni katılanlarla  ilk genel seçimde CHP’yi iktidar yapmak için çaba gösterdik.” dedi.

İlde yapılan bir toplantıda bir hanım üye ile  her zaman olası ve parti içinde kalması çözümlenmesi hiç de zor olmayan tarafların birbirinden özür dilediği bir tartışmanın   her nedense abartılarak kamuya yansıtılması sonucu yaşanan sürecin  olağanüstü seçim kararının alınması ile sonuçlandığını belirten Abanoz, “ Münferit bir olayın bir kesim tarafından büyütülerek  delegelerin  yanlış bilgilendirilmesi sonucu  sürecin  problemleri CHP ailesi içinde tartışmak yerine bu noktaya getirmesini ve alınan  olağanüstü seçim kararını    kesinlikle doğru bulmuyoruz.

 

 

Parti tüzüğümüze göre alınan  ve saygı duyduğumuz bu karar ile 17 Temmuzda olağanüstü kongremizi yapacağız. İnanıyorum ki sağduyu galip gelecek ve delegemiz yaşanan bu süreci çok iyi değerlendirecek vicdan muhasebesi yapacak ve hakkımızı teslim edecek . Çok başarılı bir dönem geçirdiğimizi  başta Genel Merkezimiz olmak üzere  il ve ilçe başkanlarımız yöneticilerimiz partililerimiz hatta muhaliflerimiz dahi  onaylamaktalar. Şunu kesinlikle belirtmeliyim ki Cumhuriyet Halk Partisi bu kongresini birlik beraberlik ve dayanışma içinde gerçekleştirecek güç kazanacak ve biz yönetim olarak güven tazeleyerek  çıkacağız ve tüm camia omuz omuza iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi.