akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AKÇAKOCA’LI GENÇ SÜPER LİG YOLUNDA

AKÇAKOCA’LI GENÇ SÜPER LİG YOLUNDA
31.05.2022 11:23
1.419
A+
A-

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan  Beşiktaş’ta gündem  Akçakoca’lı Turgay Gemicibaşı!

Akçakoca’nın sevilen simalarından Ataver Gemicibaşı’nın torunu Önay Gemicibaşı’nın oğlu , Sergen Yalçın’ın da teknik direktörken istediği Turgay Gemicibaşı  yeni sezon için Kartalın transfer listesinin başında yer alıyor.

 

Süper Lig’de sezonu istediği noktada bitiremeyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Valerien Ismael’in raporu doğrultusunda takıma takviye yapmayı planladığı isimler arasında ismi Sergen Yalçın döneminde de gündeme gelem Turgay Gemicibaşı için devreye girdi.

Alman basınında yer alan haberlere göre Avusturya’nın  Bundesliga ekiplerinden Klagenfurt takımında forma giyen başarılı futboluyla dikkat çeken 26 yaşındaki Gemicibaşı’nın  uygun şartlarda bir transferi için girişimde bulunduğu yayımlandı.

 

Daha önce de Beşiktaş ile anılan ve transferi için  “2024’e kadar sözleşmem var ve burada çok mutluyum. Tabii ki Beşiktaş gibi büyük bir takımla adımın anılması beni gururlandırıyor. Hemen hemen hiç kimse Süper Lig’e hayır diyemez. Ancak bir şeylerin olması için kulüplerin anlaşması lazım. Ben şu anda Avusturya’ya odaklanmış durumdayım.” açıklaması yapmış olan 

TURGAY GEMİCİBAŞI ;

23 Nisan 1996 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi.

Kariyerine Dynamo Dresden altyapısında başladı.

2017’de FC Gütersloh’tan Karabakh Wien’e transfer oldu.

2021’den bu yana da  Austria Bundesliga takımlarından Klagenfurt takımında forma giyiyor.

Bu sezon 29 karşılaşmada görev alan Turgay Gemicibaşı, 9 gol atarken 3 de asist yaptı.


Oynadığı futbol, enerjisi ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken ve sık sık yer aldığı ve  Avusturya basınının övgüyle sözettiği  Gemicibaşı, 1 kez de Türkiye U18 Milli Takımı forması giydi.