akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5509
EURO
34,8779
ALTIN
2.426,90
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Binlerce öğretmen adayını ilgilendiren açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, öğretmen atamalarıyla ilgili olarak “Sayın Cumhurbaşkanımızın gündemindedir, masasındadır.” dedi.

Binlerce öğretmen adayını ilgilendiren açıklama
21.05.2022 16:19
1.578
A+
A-

Açıklamasının devamında Atatürk Havalimanı tartışmasına da değinen Kurtulmuş, enflasyonla ilgili olarak “Bu yaz aylarıyla bir rahatlamanın Ukrayna-Rusya krizine rağmen olacağını bekliyoruz” diye konuştu.

Kurtulmuş, CNN TÜRK’te Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Kurtulmuş’un açıklamasından satır başları:

ÖĞRETMEN ATAMALARI

Sayın Cumhurbaşkanımızın şöyle bir özelliği var. Sahada ne konuşuluyorsa gündemde ne varsa o konu Cumhurbaşkanımızın gündemindedir. AK Parti zamanında olağanüstü öğretmen atamaları yapılmıştır. Son dönemlerde de yeni bir öğretmen ataması yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın gündemindedir, masasındadır. Şundan emin olsunlar maksimumu gerçekleştirilmeye çalışılıyor.

ENFLASYON AÇIKLAMASI! ‘YAZ AYLARINDA BİR RAHATLAMA BEKLİYORUZ

Turizm ve gıda fiyatlarında rahatlama bekliyoruz. Bu yaz aylarıyla bir rahatlamanın Ukrayna-Rusya krizine rağmen olacağını bekliyoruz. Bu süreçlerde neyin ne olduğunun farkındayız. Hem dünya ekonomisinde hem Türkiye ekonomisinde bir iyileşme görür. İstihdam da biz pandemi öncesi rakamlara geldik. Evet. Zor bir tablodur. Türkiye bundan çıkacaktır.

SİYASETTE ATATÜRK HAVALİMANI TARTIŞMASI

Havalimanı, Çanakkale Köprüsü, Marmaray gibi her projeye kategorik olarak karşı çıkan bir çevre var. Atatürk Havalimanı bir anlamda taşımacılıkla ilgili bir kısım İstanbul Havalimanı’na taşınmış vaziyette. Olağanüstü durumlar olabilir. Deprem vs, gibi konularda Allah göstermesin. Yapılmış bir hastane var. Dışarıdan gelecek hastalar orada hemen kullanabilir.
Atatürk Havalimanı’nın uçuşa kapatılacağı doğru değildir. Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’nda uçuşlar devam ediyor. Pistler en azından bir tanesi korunacak. İmara açılacak iddiası yalandır. Bunlar açıklanan projeler. “