akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5417
EURO
35,0071
ALTIN
2.428,75
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

DÜZCE’DE BİR İLK

DÜZCE’DE BİR İLK
26.04.2022 11:49
1.023
A+
A-

Düzce Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü  işbirliği ile gerçekleştirilen   aralarında Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmeni Ali Semih Demirci’nin projesinin de yer aldığı        eTwinning Örnek Projeler sergisinin ilki Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Avni Akyol Hizmet Binası’nda açıldı.

Sergi açılışını İl Milli Eğitim Müdürümüz Tamer Kırbaç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Müdürlüğümüz Şube Müdürü Yaşar Bilir,  Dekan Yardımcısı Tuğba Seda Çolak ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Dülger gerçekleştirdiler.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Osman DÜLGER ile Düzce İl Mili Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarda görev yapan eTwinning Projelerinde hem ulusal hem de Avrupa çapında ortaklık kurarak, öğrencileri ile işbirlikçi ,yenilikçi yöntemler ile çalışmalar yürütüp, Bakanlığımız tarafından projeleri kalite etiketi alan , aşağıda isimleri olan öğretmenlerimiz, 25-26 Nisan tarihlerinde Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde eTwinning Örnek Projeler Sergisinde projelerini sergileyeceklerdir.

 

Düzce Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz sergi ile eTwinning faaliyetlerinin hem Üniversitemizde hem de İlimizde yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.

1- Kerim SİVRİKAYA Mustafa Kemal Ortaokulu /İngilizce

2- Halef SAKALLI Mustafa Kemal Ortaokulu/ İngilizce

3-Yasemin Sivrikaya Mustafa Kemal Ortaokulu/ İngilizce

4-Öznur Günesen Mustafa Kemal Ortaokulu /İngilizce

5- Zehra AVAN Güzelbahçe Anaokulu /Okul Öncesi

 6- Özge ÇELTEK Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Öncesi

7- Zeynep ÖZCAN Yunusefendi Şehit Tarık Demircan İlkokulu Okul Öncesi

8- Melike KARAGÜZEL Hikmet Akın Ortaokulu Okul Öncesi

9-Bahadır RADIF Işık İlkokulu Sınıf

10- Hicran Özüm SOYLU Şıralık Vatan İlkokulu Sınıf

11-Emine YAVUZ İbrahim Hoşver Ortaokulu Türkçe

12- Fadimeana ÇELEBİ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkçe

 13- Ali Semih DEMİRCİ Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi Almanca

14- Elif FERGANE Hürriyet Ortaokulu İngilizce