akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3352
EURO
35,0901
ALTIN
2.234,39
BIST
8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ’IN   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI  


AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ’IN   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI   
22.04.2022 10:53
574
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yanmaz mesajında duygu ve düşüncelerini  “Milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıl dönümüne ulaşmanın heyecanıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sevinçle ve coşkuyla kutluyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş olup, bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.

Gazi Meclisimizin açılış tarihi olan 23 Nisan, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın da tarihidir. Bir asır önce vatanımızın istiklali ve istikbali için o zor günlerde tüm dünyaya örnek olan milli birliğimizin ve kardeşlik ruhumuzun bugün de devam etmesini ve daha da güçlenmesini diliyorum.” Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımızın ne kadar önemli olduğunu bu veciz sözle bir kez daha dile getirmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle ; çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, İstiklal Savaşımızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yılını ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye ifade etti.