akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

SABAH KARANLIĞINDA BAŞLAYIP GECE KARANLIĞINDA SONA ERECEK İKİLİ ÖĞRETİM SORUNUNA ÇÖZÜM

SABAH KARANLIĞINDA BAŞLAYIP GECE KARANLIĞINDA SONA ERECEK İKİLİ ÖĞRETİM SORUNUNA ÇÖZÜM
17.04.2022 22:06
1.412
A+
A-

 

Akçakoca’da bazı okulların yıkımı bazılarının da  güçlendirme yapılacak olması nedeniyle 15 okulu etkileyen  ikili öğretime geçilmesinin yaratacağı sıkıntılara geçici bir çözüm bulundu.

İlçede veliler başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilerde  büyük rahatsızlık yaratan karara tepkiler gösterilmesi sonucu devreye giren Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Başta Milli Eğitim Bakan Yardımcısı ve İl Milli Eğitim Yöneticileri ile kurduğu iletişim sonucunda konuya ikili öğretimde küçük sınıfların sabahçı olması ve ders saatlerinin 30 dakikaya indirilmesi çözümü sağlandı.

Böylece sabahın alaca karanlığında başlayıp  saat 21 00 da gece yarısına yakın sona erecek öğretim  17 40 ta sona ermiş beylikdüzü escort olacak.

Konu ile ilgili olarak Ak Parti İlçe Başkanı yaptığı paylaşımda ;

İlçemizde milli eğitim Müdürlüğü ne bağlı okullarda yapılacak olan yeniden yapım ve güçlendirme yapım işleri için , yaşanan sıkıntılar ,Bakan yardımcımız Sadri beyin ve  il oluru ile yapılan toplantı sonucu sabahçı -öğlenci olması konusu ; ders saatlerinin 30 Dk. İndirilmesi ile çözüme kavuşturulmuştur. İlçemize hayırlı olsun…” ifadesine yer verdi.