akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

BELEDİYE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN 65 YAŞ ÜSTÜ’NE ZİYARET

BELEDİYE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN 65 YAŞ ÜSTÜ’NE ZİYARET
14.04.2022 20:50
1.014
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Kültür Müdürlüğü Bünyesinde kurulan Sosyal Yardımlaşma Derneği 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret ederek  ulaşım hizmetleri ile ilgili görüş ve önerilerini alıyor.

Bir süre önce Belediye Kültür Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında kuruluşu gerçekleştirilen kurucuları arasında yer alan Nursen Yanmaz’ın gönüllü koordinasyonunu üstlendiği    Sosyal Yardımlaşma Derneği çalışmalara başladı.

Dernek yöneticisi ve Gönüllü koordinatörü  Nursen Yanmaz  bir ekiple  ilk olarak 65 Yaş üstündeki toplu taşımadan ücretsiz yararlanan vatandaşları ziyaret ediyor.

 

 

 

 

Vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alan  Başkan Okan Yanmaz’ın  bu konuda bir çalışma yapılması isteği doğrultusunda gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara çam sakızı çoban armağanı bir hediye paketi takdim eden  Nursen Yanmaz yaptıkları ziyaretlerle  65 yaş üstünün ulaştırma hizmetlerinden memnun olup olmadıkları konusunda görüşlerini alıyor taleplerini taksim escort dinliyor.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Nursen Yanmaz “ 65 Yaş üstü vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürme, hatırlarını sorma kapsamında Başkan Yanmaz’ın isteği doğrultusunda yaptığımız ziyaretlerde özellikle ulaştırma konusundaki görüşlerini ve taleplerini alıyoruz. Bu doğrultuda öne çıkan  eleştiri  ve talepleri  gün gün bir rapor halinde Başkana iletiyoruz. Başkan Yanmaz talepleri dikkate alarak gerekli düzenlemenin  yapılması  konusunda ilgili birimlerle  bir çalışma yapacak”dedi