akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

 AKÇAKOCA GÖKTEPE KÖYÜ MUHTARINDAN İNSANLIK DERSİ

 AKÇAKOCA GÖKTEPE KÖYÜ MUHTARINDAN İNSANLIK DERSİ
26.03.2022 20:40
1.920
A+
A-

 

Göktepe Köyü Muhtarı Adalet Metin Sarı tarlasına giderken gördüğü  kafasına pet şişe geçmiş köpeği o haliyle bırakmayarak kurtarılmasını sağladı.

Hayvanı yakalamak için uğraşan ancak başarılı olamayan Muhtar Sarı Belediyeyi arayarak yardım istedi. Gelen uzmanla birlikte  yaşadığı travma nedeniyle ürkmüş olan hayvanı bir iki arkadaşının da yardımıyla uzun uğraşlar sonucu yakaladıkları köpeği veterinerin yaptığı operasyonla pet şişeden kurtardılar.

Yavruları olduğu anlaşılan hayvanı doyuran konuya hassasiyet göstererek hem köpeği hem de yavruların kurtarılmasını sağlayan  ve Metin Sarı konu ,ile ilgili bilgilendirmesinde;

 

 

“Göktepe köyünde bugün arazide kafasına 5 litrelik pet şişesi geçmiş halde koşuşturan bir köpek gördüm. Bu halde bırakmamak için köpeğin kafasına geçen bu 5 litrelik su petini çıkartmak için uğraştım . Başaramayınca belediye görevlisini arayarak yardım istedim. İşinde uzman görevli ile beraber yakaladığımız hayvanın  kafasına geçen pet şişeyi çıkartıp hayata tutunmasını sağladık.

 

 

Sonradan öğrendiğimize göre köpeğin yavruları varmış köpeği yavrularının yanına koyduk. Şu an her şey normal. Yavruları ile bir araya gelen köpek  sanırım 3 gün böyle gezmiş. Akçakoca belediyesine ve ilgilenen görevlilere teşekkür ederim .” dedi.

Akşam saatlerinde hayvanın durumu hakkında aradığımız Muhtar Sarı köpeğe yemek verdiğini ve her şeyin normal olduğunu söyledi.









ETİKETLER: