akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ESVET SARIOĞLU YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ESVET SARIOĞLU YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI
30.12.2021 21:32
920
A+
A-

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Sarıoğlu  yeni yıl mesajında; “Yeni yıl demek, yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve umutları yeşertmek için çok çalışmak, daha güzel bir yıl, daha mutlu, daha huzurlu bir gelecek için çok büyük sorumluluk üstlenmek demektir.

Bu bakış açısı ile daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, yeni girişim ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışması  gerekiyor. Akçakoca’mıza  birçok alanda çok önemli yatırımlar ve hizmetlerde adımların atıldığı bir yılı geride bıraktık. Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2022 yılında da gücümüzü, zamanımızı en iyi şekilde kullanarak ilçemizi  her alanda daha da geliştirmek önceliğimiz olacaktır.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak ve yeni Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu duygularla 2022 yılının birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde geçmesi ve ülkemizin kalkınma çabasına hız ve başarı getirmesi temennisi ile Akçakocalı hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

 

 









ETİKETLER: