akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

MHP ,  “ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU” KAPSAMINDA AĞIR TOPLARIYLA AKÇAKOCA’DA


MHP ,   “ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU” KAPSAMINDA  AĞIR TOPLARIYLA AKÇAKOCA’DA
28.11.2021 20:13
842
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla başlatılan  “ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU” temalı MHP il ziyaretlerinin sabah düzenlenen kahvaltı programı ile gerçekleşen   Düzce ayağı  Akçakoca İlçe Teşkilatının düzenlediği Öğlen yemeği  programı ile devam etti.

 

 MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatı ile başlatılan, “Adım Adım 2023, il il Anadolu” programının Akçakoca buluşmasına  MHP Genel Sekreter  Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak, MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Ankara Milletvekili MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MYK Üyesi Mehmet Duygulu, MYK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir,  MHP Düzce İl  Başkanı İlhami Caboğlu,İGM Üyesi Ergin Özensel , Düzce ve Akçakoca  teşkilatları, STK temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.

Ev sahibi Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve MHP ilçe başkanı İsmail  Pazvant, Akçakoca Ülkü Ocakları başkanı Eray Muhammet Ustabaş, partinin ilçe yönetim kurulu ve ilçe kadın kolları yöneticileri ve ülkü ocakları üyesi gençler, konuklarını  toplantının yapılacağı İskele Balık lokantası önünde karşıladılar.

Konukların kendilerini karşılayanlarla kısa hoşgeldiniz sohbetinin ardından  öğle yemeğine geçildi.

Resmi kısmı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan “Adım adım 2023, il il Anadolu” programının açılış konuşmasını yapan MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant,   katılımcılara hoşgeldiniz diyerek teşekkür etti ve konuklarını haziruna tanıtarak program akışı ile ilgili bilgilendirmede bulundu

İlçe başkanı Pazvant’ın konuşmasının ardından kürsüye davet edilen MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz ,  koronavirüs salgınları yüzünden yapılamayan bu toplantıların bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğini belirterek MHP nin Türkiyenin umudu olduğunu ve yükselişini sürdürdüğünü söyledi.

 Yılmaz’ın konuşmasının ardından  yaptığı konuşmasına Hanımların ve gençlerin çokluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan  MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin seyrini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin değiştirdiğini belirterek “ Hepimizin malumu pandemi nedeniyle üklekizin bir sıkıntılı döneme girmesi ekonomiden sosyal yaşama kadar birçok faaliyeti kısıtladı. Bizlerde kurallara uyarak alan gezmesi ve salon toplantıları yapmadık.   Genel Başkanımız Sayın Devlet  Bahçeli’nin verdiği talimat doğrultusunda adım adım Anadolu’yu tarayacağız” dedi.

15 Temmuzdaki FETÖ’nün hain darbe girişiminin Türkiye’de alışıla gelmiş darbelerden farklı bir darbe olduğunu ve  seyrini MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin değiştirdiğinin altını çizen Özarslan “15 Temmuz hain darbesi  bu alçakça girişim çok şükür Türk Devletinin dirayeti ve Türk Milletinin sağduyusu ile atlatıldı. Eğer o gece bu facia atlatılmasaydı, aynı Suriye’de ki gibi aynı durumu yaşayabilirdik. O gece işgal ve iç savaş girişimini atlatmamız Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Ankara’dan bir karşı duruşu, bir itirazı bir başkaldırışıyla engellendi, amacına ulaşamadı “ dedi.

 

 

“Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günleri nasıl atlatabileceğimizi, neden Cumhur ittifakı olarak hem dış güçlerden hem de içerideki iş birlikçilere karşı nasıl bir direnç oluşturduğumuzu sizlerle paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız “diyen Özarslan konuşmasını  “ Bizler zor dönemin adamlarıyız ve genetiğimizde geri adım atmak yoktur. Şu son günlerde ekonomiyle olan uğraşmalar, ekonomideki çıkışlar inişler asla tesadüf değildir. Uzun yıllardan beri dış güçler ve içerideki ajanlar ülkemiz ile hep uğraşıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar asla ülkemizi bölemeyecekler ve buna muvaffak olamayacaklar. Ne parmak salmakla, ne seçim ile ne de ekonomi ile. Bu zor dönemin de Allah’ın izniyle üstesinden geleceğiz” dedi ve sözlerini  “Üç Hilal İnmez Türkiye Cumhuriyet Çökmez “sloganı ile tamamladı

 

Konuşmaların ardından MHP Heyeti STK temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarlarının istek, talep ve sorunlarını dinledi.

 

 

Toplantının sonunda plaket takdim töreni gerçekleşirken, Akçakoca’daki programlarını tamamlayan konuklar ilçeden ayrılmadan önce esnaf ve vatandaşları ziyaret edip kendilerini dinlediler.

 

 

 

 

 









ETİKETLER: