akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5018
EURO
34,9199
ALTIN
2.437,90
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YANMAZ’DAN YATIRIMLARDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

BAŞKAN YANMAZ’DAN YATIRIMLARDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
22.11.2021 18:52
805
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz,65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü döneminde başlatılan, Akçakoca’ya yapılan yatırım ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Yanmaz “Akçakoca da mevcut Balıkçı Barınağı’nın olduğu yere bir yat limanı (Marina) ve balıkçılar için de Limoncuk mevkiinde modern bir balıkçı barınağı inşa edilecek. Aynı proje kapsamında Öte yandan, Akçakocalıların yaz aylarında hücum ettiği  Plajlar’da yeniden istanbul escort düzenlenecek. WC, duş, soyunma kabinleri, kafeterya, gözetleme kuleleri tasarlanırken, Civi Deresi ve çevresi, bitki örtüsüyle korunup, arasında gezinti yolları oluşturulacak.” dedi.

Liman ile Çuhalı çarşısı arasındaki dalgakıran ihalesinin yapıldığın ve en kısa zamanda dalgakıran yapılma aşamasına geleceğini belirten Yanmaz; “Bu yatırımların İlçemize kazandırılmasında emeği geçen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a ,  Düzce Valisi Cevdet Atay’a, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’na , MHP Düzce Milletvekilimiz Ümit Yılmaz’a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı (65. Hükümet Bilim Sanayi Ve Teknoloji Eski Bakanı)  Dr. Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir, Fahri Çakır’a, ve tüm Düzce Halkına  teşekkürlerimi sunuyorum.







ETİKETLER: