akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5875
EURO
34,8655
ALTIN
2.496,07
BIST
9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET  OKAN YANMAZ’IN     29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET  OKAN YANMAZ’IN     29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
28.10.2021 09:38
663
A+
A-

Akçakoca  Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletçe, Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü büyük bir kıvanç ve heyecanla kutlamanın onur ve gururunu yaşadığımızı vurgulayan  Belediye Başkanı Yanmaz mesajında duygularını  “ Şanlı tarihi boyunca hür yaşayan aziz milletimiz, 29 Ekim 1923 tarihinde hürriyet ve istiklaline asla pranga vurulamayacağını, tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kahraman milletimiz;  aynı zamanda dünyanın tüm mağdur, mazlum, soydaş ve kardeş topluluklarının da ilham kaynağı olmuştur.

Tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyetimizin ilanı, insanımızın ufkunu genişletmiş; fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesini sağlamıştır.

Cumhuriyetten aldığımız feyz ve güçle Devletimiz; uluslararası camiada saygın bir yere sahip olmuş, Anadolu’nun her köşesindeki vatandaşına eşit mesafede duran bir yapıya ulaşmıştır.

Kahraman ecdadımızın, bizlere bıraktığı en değerli miras olan cumhuriyetimizi, erdem ve faziletinden ödün vermeden yaşatmak, layık olduğu şekilde geleceğe aktarmak milli ödevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı günün yıldönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi milletçe rahmet, minnet ve şükranla anıyor,  milletimizin ve kıymetli Akçakocalı  hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek ifade etti.









ETİKETLER: