akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5262
EURO
34,8576
ALTIN
2.487,11
BIST
9.556,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

BELEDİYE TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİNE GÜN YETMİYOR GECEDE ÇALIŞIYOR

BELEDİYE TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİNE GÜN YETMİYOR GECEDE  ÇALIŞIYOR
15.10.2021 18:49
1.013
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü,  gece demiyor gündüz demiyor temiz bir Akçakoca için 24 saat kesintisiz görev yapıyor.

Akçakoca Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  günlük çöp toplamanın yanı sıra toplanması için hasat mevsiminin sona ermesi ve kışa hazırlı nedeniyle bahçelerde yapılan temizlikler evlerin bakımından arta kalan cadde ve sokaklara  bırakılan atıkların temizliğine insan gücü yanısıra iş makineleri desteğiyle devam ediyor.

 

 

Günlük toplanan  evsel atık ve geri dönüşebilen atıkların toplanması ile birlikte meydanların ve Pazar alanlarının temizliği, halk sağlığı alanında risk oluşturabilecek unsurların ilaçlanması, mevsimsel olarak dökülen yaprakların yağmursuyu sistemine vereceği zararı engellemek için yaprakların toplanması gibi çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor.

 

Akçakoca’nın temizlik konusunda örnek şehirler arasında yer aldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz: “Şehrimizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimiz; tüm mahallelerde evsel atıkların toplanmasından cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor. Meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir şehir hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalışıyor. İlçemizin bütün mahallelerinde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 









ETİKETLER: