akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3650
EURO
34,9694
ALTIN
2.325,97
BIST
9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

MAHALLE PAZARINI ZİYARET EDEN KAYMAKAM CAN “ AKÇAKOCA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER”


MAHALLE PAZARINI ZİYARET EDEN KAYMAKAM CAN “ AKÇAKOCA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER”
26.09.2021 19:41
1.012
A+
A-

Akçakoca’ya yeni atanan Kaymakam Mustafa Can  ailesiyle birlikte ziyaret ettiği Tarihi Mahalle Pazarını Akçakoca’nın sahip olduğüu en önemli değerler arasında gördüğünü söyledi.

 

Pazarı baştan sona gezen ,  satılan ürünlerle ilgili bilgi aldığı Esnafların yakın  ilgi gösterdiği Kaymakam Can ziyaret sonrasında gazetemize yaptığı değerlendirmede ; Akçakoca’lıların kendi ürettikleri Akçakoca ürünlerini satması bunu da özellikle kadınların yapıyor olmasını çok önemli ve anlamlı bulduğunu belirterek “ Kadınlarımızın hem üretip hem gün boyu tezgahlarında satması övünç duyulacak bir durum. Akçakoca için kazanılmış çok önemli bir değer olarak görüyorum. Çevresindeki tarihi bir çok binanında devletimiz, Bakanlığımız ve sayın Valimizin katkısıyla restore edilecek olması buraya ayrı bir güzellik ve zenginlik kazandıracak. Ümit ediyoruz ki  ilerleyen  zamanda Tarihi Mahalle Pazarımız çok daha güzel çok daha anlı bir alana kavuşmuş olacak.” Dedi.

 

Yeni göreve başlamış olması nedeniyle ilk kez geldiğini vurgulayan Can,”  Havanında güzel olmasını değerlendirerek ailecek bir ziyaret gerçekleştirdik ve çok beğendik mutlu olduk. İnşallah daha sık gelip buradaki esnaf hanımefendilerle ve ilgililerle burayı daha ekonomik daha güzel ve kazançlı bir hale getirmek için birlikte çalışacağız.” dedi.

 

 

Eşi ve çocukları ile  oldukça uzun bir zaman dilimini Tarihi Mahalle pazarında geçiren her standa uğrayarak hayırlı kazançlar dileyen ve esnaflarla samimi  ve içten  diyaloglar kuran Kaymakam Can’a  Yukarı Mahalle Muhtarı Mehmet Karabıyık ile Tar. Mah Der. Başkanı  Gülten Özdeş refakat etti.

 

 









ETİKETLER: